上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  38.9k

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 10:44 PM 發表 查看引用來源

被殺的人是最大幫兇.... 咁佢地究竟幫咩人呀......佢地有預計會被殺.......

咁殺人0既真正主謀又係咩人呀.........點解要殺人喎..........http://pics.taobao.com/ ...
有冇睇過梅豔芳東方三俠啫............
被殺可以引發行為............當行為失控.可以成更大傷亡.

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 5/6/2009 10:47 PM 發表 查看引用來源

咁...........你點解去維園
我幾時話比你聽我去維園喎....... 我睇電視新聞報導之嘛........

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 5/6/2009 10:51 PM 發表 查看引用來源

有冇睇過梅豔芳東方三俠啫............
被殺可以引發行為............當行為失控.可以成更大傷亡.
咁即係話背後有人想藉著學生民運來搞亂中央政府.......

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 10:51 PM 發表 查看引用來源

我幾時話比你聽我去維園喎....... 我睇電視新聞報導之嘛........
我唔問....................或者你唔答.  我就當你去咗阻街.
你當我傻就費事答我.............
呢啲就係真相
岳飛點解要死?

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 10:54 PM 發表 查看引用來源

咁即係話背後有人想藉著學生民運來搞亂中央政府.......
80 年代,入大學...係大陸.最重要係乜

引用:
原帖由 痴心楊過 於 2009-6-5 10:17 PM 發表 查看引用來源

睇戲..
去咗睇戲....................

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 5/6/2009 10:55 PM 發表 查看引用來源

我唔問....................或者你唔答.  我就當你去咗阻街.
你當我傻就費事答我.............
呢啲就係真相
岳飛點解要死?
冤枉呀...... 天線得得BB 真係無去維園啊......你唔信可以去我個post 睇下0架......
昨晚我係自己間舖同朋友傾計又點會無端端係維園先得0架........岳飛係以「莫須有」的罪名而處死囉.....
所以你又以此罪名屈我囉喎.........嗚...........嗚.........嗚..........

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 5/6/2009 10:57 PM 發表 查看引用來源

80 年代,入大學...係大陸.最重要係乜
鬼知咩......

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-5 11:10 PM 發表 查看引用來源

鬼知咩......
咁晦氣.............
政治審查...........

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 5/6/2009 11:15 PM 發表 查看引用來源

咁晦氣.............
政治審查...........
鬼叫你屈的咩........
審查0的咩.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆