上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異狗衫

收藏  |  訂閱
741  4.9k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-30 12:41 AM 發表 查看引用來源

係咪俾人捷足先登:smile_24:
忙字練波多d~~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 胡show仔 於 2009-4-30 12:41 AM 發表 查看引用來源
排周公子果條呀
你幾時得閒, 我還返$35俾你, 跟字約你請我地食飯丫....

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-30 12:32 AM 發表 查看引用來源

有拖冇欠丫ma
答啱一半 仲有係等得就等啦

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-4-30 12:41 AM 發表 查看引用來源

復活節假期都岩岩放完la~~
:smile_27: 又好似係喎.....:smile_27:
咁食種果d囉......一唔係.......我唸唔到咩節喇..
我認知...情人節一定係2月..同聖誕節一定係12月...:smile_38:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-30 12:39 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: 係咩.....:smile_13: :smile_27: 我又好似暴露多個缺點...
咁.....復活呀......果d囉...
復活節都過咗:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-30 12:44 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 又好似係喎.....:smile_27:
咁食種果d囉......一唔係.......我唸唔到咩節喇..
我認知...情人節一定係2月..同聖誕節一定係12月...:smile_38:
下個星期母親節~~ 你有冇資格收丫~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-4-30 12:37 AM 發表 查看引用來源

開2點ar~~
咁响度吹多兩吹就夠鐘啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-4-30 12:42 AM 發表 查看引用來源

全中呀         
咁到時要唱呢首喇 駛唔駛合唱呀

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-30 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁舊既歌, 城城唔唱架....
城城話 bingo 喎

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-30 12:46 AM 發表 查看引用來源

咁响度吹多兩吹就夠鐘啦:smile_30: :smile_30:
訓又5係,5訓又5係,至欏命ge時間~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆