上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
739  5.1k

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:19 AM 發表 查看引用來源
搵多個人不是安全些嗎~?!
妳剛才還沒有說有多一個人陪我看...妳只是說孖我..即是說妳去洗手間..但又孖我..很矛盾耶..:smile_14:

我媽妳還可以..:smile_40:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

我個4 冇用好耐lu wo~~~

你5係又岩丫.....

有d咁既事????約左邊9個丫....
5條Q~!

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

他們是怎樣性格的..我有興趣想知道丫:smile_40:
5係e度講...有個傻喼想溝台仔 ...我msx講你知丫....

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:22 AM 發表 查看引用來源

5係e度講...有個傻喼想溝台仔 ...我msx講你知丫....
那就快一點吧..:smile_40:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

妳剛才還沒有說有多一個人陪我看...妳只是說孖我..即是說妳去洗手間..但又孖我..很矛盾耶..:smile_14:

妳還可以..:smile_40:
一定可以~~~我撐你...

引用:
原帖由 心大人 於 2009-5-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

我媽妳還可以..:smile_40:
我按奈不了~~!我要......咩喇~!!!!!

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:23 AM 發表 查看引用來源

一定可以~~~我撐你...
妳不要胡思亂想呀..只是罵罵而已:smile_40:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

5條Q~!
4對野..我就知....有9q丫你....

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2009-5-3 01:24 AM 發表 查看引用來源

4對野..我就知....有9q丫你....
Q FOR QUEEN~!

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2009-5-3 01:23 AM 發表 查看引用來源
我按奈不了~~!我要......咩喇~!!!!!
妳按不了什麼呀...按那個警鐘妳不夠高是嗎:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆