上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友之<<咸豬手>>

收藏  |  訂閱
737  7.1k

引用:
原帖由 armic 於 2009-4-14 10:51 AM 發表 查看引用來源

今朝我都有d眼訓~
我又好精神喎 . 放左咁多日假 ; 你玩得好多咩 ?

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-4-14 10:55 AM 發表 查看引用來源

我又好精神喎 . 放左咁多日假 ; 你玩得好多咩 ?
星期四晚放工後幫人補習, 之後去旺角拎野, 返家執去露營既野, 一點幾先訓, 星期五一早六點幾起身, 去東坪州, 星期六返, 星期日下午去左將軍澳打羽毛球, 再去西貢bbq, 昨日休息, 但今早仍然有d累, 運動過多

引用:
原帖由 armic 於 2009-4-14 11:05 AM 發表 查看引用來源

星期四晚放工後幫人補習, 之後去旺角拎野, 返家執去露營既野, 一點幾先訓, 星期五一早六點幾起身, 去東坪州, 星期六返, 星期日下午去左將軍澳打羽毛球, 再去西貢bbq, 昨日休息, 但今早仍然有d累, 運動過多
你地就好啦 ; 咁多節目 ~ :')

morning all :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 armic 於 2009-4-14 11:05 AM 發表 查看引用來源

咁多活動仲企到起身返工,真厲害
我琴晚打完羽毛球呢家周身痛丫:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 pgtadd2009 於 2009-4-14 11:21 AM 發表 查看引用來源

我琴晚打完羽毛球呢家周身痛丫:smile_19: :smile_19:
你好老咩.

引用:
原帖由 pgtadd2009 於 2009-4-14 11:21 AM 發表 查看引用來源

我而家都有d周身酸痛架~

引用:
原帖由 armic 於 2009-4-14 11:41 AM 發表 查看引用來源

我而家都有d周身酸痛架~
禾地珍系友言,一散泥就擅到狸

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-4-14 11:45 AM 發表 查看引用來源

禾地珍系友言,一散泥就擅到狸
你個名真係好正

引用:
原帖由 mictong 於 2009-4-14 11:47 AM 發表 查看引用來源
你個名真係好正
唐歌狸巧,查蝕禾果人仲正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆