上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+47回

收藏  |  訂閱
751  5.1k

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-20 09:44 PM 發表 查看引用來源
今日成3拾幾度:smile_22: :smile_13:
我岩岩..決定..............今晚...................開冷氣 !:smile_44:

傻貓:smile_19:
引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-3-21 07:00 AM 發表 查看引用來源
山區徵友第100+47回
http://i49.photobucket.com/albums/f260/Tiffany318/wawawa.gif" border="0">http://i4 ...

引用:
原帖由 半全場 於 2009-4-20 11:45 PM 發表 查看引用來源
hehe...早晨呀 ~ !

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-20 09:44 PM 發表 查看引用來源
今日成3拾幾度:smile_22: :smile_13:
不過...半夜唔知幾點就熄左....連窗都無開番..又無開風扇..門又無開..爭d焗死左 :smile_27:

引用:
原帖由 半全場 於 2009-4-20 11:45 PM 發表 查看引用來源
傻貓..你做咩成日都O甘夜叫人既 :smile_13:

山...早幾日見有個扣左3萬幾分:smile_44:

山....你好豪...買一千WIN,仲要輸左:smile_27: :smile_30:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-21 12:50 PM 發表 查看引用來源
山...早幾日見有個扣左3萬幾分:smile_44:
wah

o甘勁...佢做左d咩...得我封佢做一代烈士先

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-4-21 03:31 PM 發表 查看引用來源
山....你好豪...買一千WIN,仲要輸左:smile_27: :smile_30:
你講緊d咩 :smile_27: :smile_27:  

買馬我又唔止一千:smile_38:

六合彩又唔買一千o甘多:smile_40:

過大海..通常都贏....:smile_45:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-21 08:05 PM 發表 查看引用來源

wah

o甘勁...佢做左d咩...得我封佢做一代烈士先
我唔知,我見到佢有4萬幾近五萬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆