上一頁下一頁
發新話題

徵巨蟹座的妳/你~!唔同星座都可以入來ga~第23回

收藏  |  訂閱
746  5.5k

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 06:16 AM 發表 查看引用來源
唔知會唔會唔記得拎相機過去呢
你 ............. 你你... 你  

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 06:18 AM 發表 查看引用來源
兩樣都唔係:smile_13: :smile_13:
咁仲有第三樣就係女既夠三張野喇:smile_35: :smile_35:
SO 吹結婚囉

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-3-2 06:17 AM 發表 查看引用來源

當然想啦....:smile_30:
我諗佢全隊一定會咁諗囉
聯賽 我唔擔心喇 ..... 利物浦已經將隻盃送番比曼聯咁滯

係驚歐聯

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 06:20 AM 發表 查看引用來源
咁仲有第三樣就係女既夠三張野喇:smile_35: :smile_35:
SO 吹結婚囉
我又未夠喎...死...我個樣真係禁老咩:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-3-2 06:19 AM 發表 查看引用來源

你 ............. 你你... 你  

我實記得既~但係唔知你地話似唔似姐

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 06:17 AM 發表 查看引用來源

咁快結婚一係就有左
一係就打得好火熱:smile_47:
你係邊樣先
識幾耐 同 結婚  都唔掛鉤既   

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 06:21 AM 發表 查看引用來源
我又未夠喎...死...我個樣真係禁老咩:smile_13: :smile_13:
咁又唔係既~好似大過你老公DD姐:smile_35:
你地幾時結婚丫:smile_41:

引用:
原帖由 K型人 於 2009-3-2 06:23 AM 發表 查看引用來源

咁又唔係既~好似大過你老公DD姐:smile_35:
你地幾時結婚丫:smile_41:
佢大我半年架:smile_45: :smile_45: 上年10月結:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Limbun_62 於 2009-3-2 06:21 AM 發表 查看引用來源

聯賽 我唔擔心喇 ..... 利物浦已經將隻盃送番比曼聯咁滯

係驚歐聯
聯賽都唔擔心既
歐聯過埋國米.....我覺得問題都不大架啦

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-2 06:24 AM 發表 查看引用來源
佢大我半年架:smile_45: :smile_45: 上年10月結:smile_13: :smile_13:
女既通常都比男既成熟DD呀
咁你地係夠期結婚囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆