上一頁下一頁
發新話題

徵25歲以上飲食男女~~~2

收藏  |  訂閱
742  5.5k

大家~我走LA~
明天我會再上黎~
到時又吹過呀~~

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-2-18 01:40 AM 發表 查看引用來源
唉.............準備送上門俾人肉隨砧板上添

閃人喇我,冰個吹爆左我就順手啦
今日唔得閒,應該好夜先見到我架喇
請呀~~~~~~~~~~ :smile_43:
去狗會送外賣呀:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 朱古力布丁. 於 2009-2-18 01:42 AM 發表 查看引用來源

禾都巧深愛你地架:smile_38:  啜啜啜啜先 :smile_30:
1個人啜3樣甜品肥屎你呀:smile_30:

又到午飯時間,推返d糖水出黎賣下先~~:smile_30: :smile_30:

咁早有冇糖水食呀:smile_41:

引用:
原帖由 糖不甩 於 2009-2-18 01:12 PM 發表 查看引用來源
又多一款~~:smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 榴槤pancake 於 2009-2-18 01:42 AM 發表 查看引用來源

唔捨得將你送上門俾人食丫嘛,嘿

見字已閃,咁多位早抖喇
你好sweet呀
如果我唔係甜品時有人咁同我講就好啦:'):smile_39:

引用:
原帖由 鮮奶笨蛋 於 2009-2-18 01:00 PM 發表 查看引用來源
又到午飯時間,推返d糖水出黎賣下先~~:smile_30: :smile_30:
禾又推下先:smile_40:
有無人要禾呀:smile_40:
好似無人叫過禾:smile_13::smile_39:

引用:
原帖由 芝麻湯丸^o^ 於 2009-2-18 02:08 PM 發表 查看引用來源

你好sweet呀
如果我唔係甜品時有人咁同我講就好啦:'):smile_39:
:smile_14: :smile_14: 禾一陣打電話同你講~~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 糖不甩 於 2009-2-18 01:12 PM 發表 查看引用來源
呢位朋友, 你做乜今日又走去註冊呢:smile_45:
你想個menu幾長先夠呢:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆