上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 異靈靈

收藏  |  訂閱
751  4.8k

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-2-8 04:58 PM 發表 查看引用來源
千萬唔好剪毛,佢地d毛有返射太陽光d熱力架,剪左毛好易有皮膚病,熱天摸佢地d毛係涼涼地:smile_38:
嘩...你d乜嘢理論嚟架:smile_19:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 04:59 PM 發表 查看引用來源

禾次次幫佢地剪完毛佢地都開心好多架...你話佢地唔怕熱就假喇:smile_38:
你有撬撬狗架:smile_40: 唔係ma你剪佢地d毛:smile_27:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 04:56 PM 發表 查看引用來源

你都茅坐過响禾隔離你又知:smile_22: :smile_30:
我費事你見到我身型就食唔落飯啦:smile_46: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 04:59 PM 發表 查看引用來源

禾次次幫佢地剪完毛佢地都開心好多架...你話佢地唔怕熱就假喇:smile_38:
問過人真係唔好剪毛架:smile_35: d毛有保護用架沖涼都係一個月一、二次架:smile_38:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 05:02 PM 發表 查看引用來源

你知不知佢地係極地生活,日光照射雪地d光好勁,如佢地d毛冇返射太陽光熱力,,熱死la

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-2-8 05:02 PM 發表 查看引用來源

草草你養緊架:smile_41: 咩顏色:smile_40:
西c - 黑白

摩天使 & 唔知貴婦定比熊 - 白:smile_38:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 04:56 PM 發表 查看引用來源

你都茅坐過响禾隔離你又知:smile_22: :smile_30:
我見cc就明啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-2-8 05:02 PM 發表 查看引用來源

5同地方就5同養法la~~:smile_46:

hk又濕又熱,5剪毛~ 除非你day day 開字冷氣比佢la~:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-8 04:59 PM 發表 查看引用來源

男女裝都有~~
外快唔少啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 8-2-2009 16:47 發表

你睇吓利是個簽名檔啦:smile_38:
收到~~:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆