上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡誠徵可以保護我錫我疼我的男仕7♡♥♡

收藏  |  訂閱
738  7.2k

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-2-4 09:39 PM 發表 查看引用來源
放隻青蛙落去仲好:smile_40: :smile_40:
咁比你想到:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-2-4 09:25 PM 發表 查看引用來源
係咪個缸太細呢
d青苔生長很快,我已經用棉花隔水,用番d原來水,d棉花變晒綠色,我知係青苔:smile_13:
但無論我隔多少次都黃黃地:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 09:42 PM 發表 查看引用來源

d青苔生長很快,我已經用棉花隔水,用番d原來水,d棉花變晒綠色,我知係青苔:smile_13:
但無論我隔多少次都黃黃地:smile_42:
點解唔問下賣魚d人既..好似要落d藥水落魚缸度:smile_40:

引用:
原帖由 kyeung男 於 2009-2-4 09:32 PM 發表 查看引用來源
放1條清道夫魚去食青苔 ma..:smile_40:
但我d魚魚好細,約2cm長啦:smile_13: 清道夫好大條
以前好清:smile_13:

引用:
原帖由 fat1163 於 2009-2-4 09:45 PM 發表 查看引用來源
點解唔問下賣魚d人既..好似要落d藥水落魚缸度:smile_40:
人地話有青苔先好:smile_42: 我都唔知我個缸禁勁:smile_39:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-2-4 09:34 PM 發表 查看引用來源
另外荃灣熊X哂店都有日本放題.口碑好好喎
即係邊間:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 09:49 PM 發表 查看引用來源

即係邊間:smile_41:
酒店地下果間:smile_38:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 09:48 PM 發表 查看引用來源

人地話有青苔先好:smile_42: 我都唔知我個缸禁勁:smile_39:
轉個大缸喇:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 19:48 發表 查看引用來源

睇左醫生好快d架 我回來啦
打左針, 快d好
不過咳得多, 個橫隔膜好痛

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-4 20:34 發表 查看引用來源

我都係5,6粒,都唔係幾年果d,因為一早食晒,年年都要加:smile_13:
我而家都飲緊, 好好味:smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆