上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.5k

我整到張相啦...不過好眼瞓...:smile_19: :smile_24:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-14 12:50 AM 發表 查看引用來源
我整到張相啦...不過好眼瞓...:smile_19: :smile_24:
咁 早 抖 啦......訓 醒 教 下 我 點 整.......原來你 中2 "鬼".... :smile_43:

ha......有 D 失 調......指 比 例.....

我未訓呀~~~~~~~:smile_27: :smile_27:

早晨.........66.....打個招呼先。:smile_15:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-14 12:16 PM 發表 查看引用來源
早晨.........66.....打個招呼先。:smile_15:
"早"啊.....做ING 咩啊??....... 我個手機終於壞左...... 不過都無個睇岩.....唔知換邊隻好......:smile_13:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-14 01:13 PM 發表 查看引用來源

"早"啊.....做ING 咩啊??....... 我個手機終於壞左...... 不過都無個睇岩.....唔知換邊隻好......:smile_13:
鴨寮街幾佰蚊就有,不過唔好買大陸機。
d發射太勁,有損健康。(個人認為)

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-14 01:20 PM 發表 查看引用來源

鴨寮街幾佰蚊就有,不過唔好買大陸機。
d發射太勁,有損健康。(個人認為)
係?...好似而家D大陸機待機時間超長....係咪有關??

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-14 01:29 PM 發表 查看引用來源

係?...好似而家D大陸機待機時間超長....係咪有關??
待機時間超長係關電池/用電量既關係,而講既係發射接收的功率問題。

我要參加

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆