上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(9)

收藏  |  訂閱
771  6.1k

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-1-1 11:15 PM 發表 查看引用來源
Hello vk ....車車....Kaya
你好呀, 放工啦

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 11:22 PM 發表 查看引用來源
但係佢地真係如假包換既嫩口組喎
乜有出現過....假o既咩....

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-1 11:20 PM 發表 查看引用來源

呢個問題好難答你喎, 你不如問下佢地啦:smile_30:
可能太多人講話男多女少, 佢地徵定先呱:smile_44:
就近過大節日一定啦:smile_38:~

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-1 11:16 PM 發表 查看引用來源

其實lee個工人....我係讚架.....佢其實好ok

就算佢用我部電話講....全部時間都係亞女瞓晒....或者夜晚11點幾先講...

只不過我唔like 佢成日.....睜開眼講 大話之嘛...... (其實佢係怕我鬧..諗住 ...
個工人係你o既, 你知道就得, 屋企多左個人, 係會複雜左:smile_30:

引用:
原帖由 talktall 於 2009-1-1 11:24 PM 發表 查看引用來源
咩,我知吾知咖:smile_14::smile_13:
大人講野.......細路仔唔好插咀:smile_22:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-1-1 11:19 PM 發表 查看引用來源

hi, 仲乜唔再叫我做.....

諗通左
唔係諗通左....未相處過大家都唔知
我只係因為一次過叫三位..
所以用晒幾位綢名
單獨就先叫妳公主:smile_14:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 11:24 PM 發表 查看引用來源
你比我好好多,我亞爸走之前,最後同佢講既說話係鬧佢,己經係走前兩個幾月
所以要珍惜眼前人.....
朋友,,,男女朋友都有得揀
家人冇得揀.....幾唔好都係自己家人

引用:
原帖由 kaya 於 2009-1-1 11:19 PM 發表 查看引用來源
姑娘,!你出手啦,我地就放心晒
:smile_45: ...你係讚緊我定"娃"苦緊我先....:smile_39:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-1-1 11:19 PM 發表 查看引用來源

多謝關心.....我都知點去面對既
咁就好啦

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-1-1 11:28 PM 發表 查看引用來源

唔係諗通左....未相處過大家都唔知
我只係因為一次過叫三位..
所以用晒幾位綢名
單獨就先叫妳公主:smile_14:
:smile_27: 暈低左

:smile_43: :smile_43: 死去沖涼先.......今晚o甘多人.....一定爆post:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆