上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
736  7.1k

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:14 AM 發表 查看引用來源

出人意表呢~~

擒晚打左一場.....very happy badminton....笑到碌地...:smile_46:
打完波後打邊爐.....:smile_35: 但個間紅磡富臨...質素差....:smile_22: 服務差...:smile_22:
以後不會再去...任食..但 ...
我練完跑,都好鐘意打癲佬架

因為特別開胃,荃灣有間,啤酒都任飲架

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:17 AM 發表 查看引用來源

屋大....:smile_44: 由一間房去另一間房....都要坐哥爾球車噃~~:smile_40:
..前後大花園...又要剪草..又要修花~~~:smile_27: 又無$請人....:smile_24: :smile_13:  
你有咁大間屋架,真係羡慕死人咯

我間屋好細架咋,養左兩缸魚,就乜地方都無晒

一缸鯨魚,一缸鯊魚

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:20 AM 發表 查看引用來源

啊...知道~~~:smile_13:
:smile_43: 而家去~~~

~去完返黎...:smile_40: ...無人開門丫....:smile_22:
....你搞乜鬼....唔開門.....我帶埋金沙黎探你噃~~:smi ...
探我就去荃灣丫馬

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:23 AM 發表 查看引用來源

叫佢去荃灣........:smile_38:
出..乜鬼...色個間買囉......:smile_14:
品質有保証~~  
果然識貨,荃灣名牌你都知

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:26 AM 發表 查看引用來源

諗諗先~~~
送住呢個先~~
點解成個貓樣

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:27 AM 發表 查看引用來源

青山隔離...深井... ..有燒鵝吔.....:smile_47:
打包隻左脾丫

唔該

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:29 AM 發表 查看引用來源

古老當時興.... 潮流不停番頭轉~~~:smile_35:
下次跳埋扭腰舞囉

不過,你條腰粗左咁多

仲扭唔扭到呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2009-1-15 11:32 AM 發表 查看引用來源

都好噃...:smile_35: 幾時約出黎見下面.....~~
打個電話俾佢囉

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-15 03:38 PM 發表 查看引用來源

整色整水,先岩你風格丫馬
有無睇到你眼仔碌碌?:smile_14: 眼花撩亂???:smile_27:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2009-1-15 03:40 PM 發表 查看引用來源

我練完跑,都好鐘意打癲佬架

因為特別開胃,荃灣有間,啤酒都任飲架
係..:smile_40: .叫咩名丫.:smile_38: ...去試下先.....:smile_14:

擒晚間酒樓d食物質素可能有問題...:smile_13: 今日個肚唔舒服..食之無味兼無胃口...:smile_19:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆