上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
742  4.6k

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-10 11:54 PM 發表 查看引用來源

咁點解唔整番好佢既:smile_14:
未有時間去揀...又要約時間裝.....要換架喇......而家沖沖下都 ok 既....:smile_35:

心大人今日放假呀?

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-10 11:52 PM 發表 查看引用來源
笑咩...用引用啦死仔:smile_30:
耐冇上來ma...:smile_27:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-10 11:56 PM 發表 查看引用來源

未有時間去揀...又要約時間裝.....要換架喇......而家沖沖下都 ok 既....:smile_35:

心大人今日放假呀?
我一定沖唔到凍水..:smile_42:
係呀..你地放完到我喇麻:smile_13:

引用:
原帖由 toytoytoy 於 2008-11-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

耐冇上來ma...:smile_27:
咁你笑咩呀:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-10 11:55 PM 發表 查看引用來源
妳好想病咩...:smile_27:
係病假......:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

嘩放假咁開心...:smile_13:

引用:
原帖由 路過. 於 2008-11-10 11:58 PM 發表 查看引用來源

係病假......:smile_30:
頂....妳今日又話放既:smile_30:

引用:
原帖由 toytoytoy 於 2008-11-10 11:58 PM 發表 查看引用來源

嘩放假咁開心...:smile_13:
你地冇得放架咩:smile_45:

引用:
原帖由 心大人 於 2008-11-10 11:57 PM 發表 查看引用來源

我發現唔好先開水再慢慢淋, 一定唔得, 兜野就沖落心口度, 就掂晒....不如你都試下...你試完可能仲靚仔架....:smile_38:

係唔係一星期放一日??:smile_38:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-10 11:59 PM 發表 查看引用來源

我發現唔好先開水再慢慢淋, 一定唔得, 兜野就沖落心口度, 就掂晒....不如你都試下...你試完可能仲靚仔架....:smile_38:

係唔係一星期放一日??:smile_38:
我試過啦...要一路跳一路沖囉:smile_30:
係呀...一日咋麻:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆