上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)3.5

收藏  |  訂閱
745  18.8k

唔 記 得 我 講 過 d 咩 啦??:smile_19:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-10 01:11 發表

I can imagine she not easy......
我覺得佢會唱首歌....呼呼風聲.呼呼風聲吹速我忘情和後退..幾番滄桑.....:smile_30:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 01:20 發表

唔 記 得 我 講 過 d 咩 啦??:smile_19:
講笑:smile_35: 講笑:smile_35:......巳經意思吾同

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-10 01:21 AM 發表 查看引用來源

我覺得佢會唱首歌....呼呼風聲.呼呼風聲吹速我忘情和後退..幾番滄桑.....:smile_30:
搞 呢 次 活 動 既 人 ,唔 知 有 無 留 意 天 氣 預 告 呢?

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 01:31 發表

搞 呢 次 活 動 既 人 ,唔 知 有 無 留 意 天 氣 預 告 呢?
其實天氣報告一早講左...可能佢地冇諗過咁勁..又冇理由帶埋綿胎上山架

果 晚 真 係..... 等 到....天 荒 地 老....我 想 象......

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 01:37 發表
果 晚 真 係..... 等 到....天 荒 地 老....我 想 象......
呢個滋味我係某一個新年試過..估吾到咁凍..係街差d頂吾住..想死..諗起都怕:smile_24:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-10 01:41 AM 發表 查看引用來源

呢個滋味我係某一個新年試過..估吾到咁凍..係街差d頂吾住..想死..諗起都怕:smile_24:
哈哈,你 被 人 罰 "企 街" 啊??? 仲 係 無 衫 著 果 隻???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-10 01:45 發表

哈哈,你 被 人 罰 "企 街" 啊??? 仲 係 無 衫 著 果 隻???
果時係大陸打完通宵牌出去揾地方訓...周圍爆哂..真係吾想再行..驚會凍死異鄉:smile_24:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-10 01:49 AM 發表 查看引用來源

果時係大陸打完通宵牌出去揾地方訓...周圍爆哂..真係吾想再行..驚會凍死異鄉:smile_24:
點 解 我 聽 到......反而 好 開心 咁 呢.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆