上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 6, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.5k

黑著左 = =:smile_19:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-5 02:12 PM 發表 查看引用來源

幾錢唔知喎.....MGM咪酒店名囉.....:smile_38:
嘩.....MGM好貴喎,5 Stars level

引用:
原帖由 ah18 於 2008-11-5 02:45 PM 發表 查看引用來源

唔洗錢好唔好.......:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-5 02:45 PM 發表 查看引用來源
黑著左 = =:smile_19:
:smile_45: :smile_45: :smile_45: 一日黑著幾云:smile_45:

去倉訓下先:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 ah18 於 2008-11-5 02:45 PM 發表 查看引用來源

最衰未比爸爸搵到 6 粒星咋:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-5 02:48 PM 發表 查看引用來源

唔洗錢好唔好.......:smile_45: :smile_30:
你有相熟O既又唔駛錢O甘好:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-5 09:16 AM 發表 查看引用來源
打邊爐活動今日五時最後接受報名,
如有意者,請pm 我
我有問題想問,但因為我仲係新手,仲未夠積分,所以pm唔到你。
引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-11-5 09:24 AM 發表 查看引用來源
11月生日慶祝活動打邊爐

時間:11月7日
集合時間,地點:7:45 pm  油麻地地鐵站恆生銀行
打邊地點:油麻地花園酒家,128 1位全包(任飲任食,有100多種火煱配料,任選湯底,任飲啤酒汽水),可打2個半小時
備註:生日者免費 ...
hehe.......仲未搵到野做,可唔可以收平d呀? 仲有呀,你地大約有幾多人會去呀?

引用:
原帖由 ah18 於 2008-11-5 14:50 發表 查看引用來源

我有問題想問,但因為我仲係新手,仲未夠積分,所以pm唔到你。

hehe.......仲未搵到野做,可唔可以收平d呀? 仲有呀,你地大約有幾多人會去呀?
依家有13人,我已經去最平,你自己考慮下

引用:
原帖由 ah18 於 2008-11-5 02:50 PM 發表 查看引用來源

hehe.......仲未搵到野做,可唔可以收平d呀 仲有呀,你地大約有幾多人會去呀?
睇怕要你自己去間舖頭問下啦......睇下得唔得....得既唔該幫我地講埋......:smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆