上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

http://hk.youtube.com/watch?v=kQQSW35PrEY&feature=related
Ave Maria

早晨姐姐 仇大哥早晨
風早晨

引用:
原帖由 月影 於 2008-10-22 07:03 AM 發表 查看引用來源
http://hk.youtube.com/watch?v=kQQSW35PrEY&feature=related
Ave Maria

早晨姐姐 仇大哥早晨
風早晨
早晨丫...........:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 12:55 AM 發表 查看引用來源

咁........有無熊仔餅呀
...顏妹手上無貨.....:smile_38:
上次你話低價...:smile_40: .所以入哂全港既貨...........:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 12:59 AM 發表 查看引用來源

哈.......你又玩a角失控呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:02 AM 發表 查看引用來源

哈哈........有人

自編,自導,自演,自言,自語,自問,自答,自..............
自.............. 信心爆棚~~~呵呵呵.....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:12 AM 發表 查看引用來源

係呀.......包丸仔,有骨頭架

咁,你有無整番兩粒呀

咦.,你幾時收埋我包丸仔架
係呀.......包丸仔,有骨頭架
-->唔知噃....:smile_14: 隻狗仔好番就算啦...:smile_40: .咁......你有無哽親丫.....:smile_38:

咁,你有無整番兩粒呀
-->顏妹做乜要[拍丸]丫.....

咦.,你幾時收埋我包丸仔架
-->你無手尾~~~:smile_22: 係洗衣機搵番......:smile_13:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:14 AM 發表 查看引用來源

客氣,客氣

大家咁熟,駛乜客氣丫

有好野,我實留番你嘆架喎

豪宅.........番狗....法拉利~~~:smile_38: 呢d好野幾時........有丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:30 AM 發表 查看引用來源

唔怪得你咁十三點啦
當之無慚~~~

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:17 AM 發表 查看引用來源

呢個世界,有兩種人話過我笨

第一類,比我聰明的

第二類,就係...........美貌與智慧並重...
呵..呵...你真識貨.....
顏妹係第二類~~~:smile_44:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-22 01:31 AM 發表 查看引用來源

你咪車下車下又去左第二度呀

講開學費,岩晒,我幾時交學費比你呀
隨時準備.......:smile_38: ....收款~:smile_44: ~呵呵....

cash  / cheque / eps /  autopay -->up to you~~~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆