上一頁下一頁
發新話題

徵26-30歲朋友仔[PART 10]

收藏  |  訂閱
751  7.2k

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-6 11:21 PM 發表 查看引用來源

.....咁呀,我唔好,sorry呀.....

:'):')
你講之前.............想清楚:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 是但UP 於 6-10-2008 23:22 發表 查看引用來源
  雪姐....... 入來打個招呼。

唔怪得你身體咁好啦…人地話講濺野能醫百病。

所以我本人體魄極好.....返去看鋪!
UP哥有冇興趣一齊講

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:22 PM 發表 查看引用來源

不過你接住晒我D口水啦
BABY你以後要聽晒我話啦
.....有飛劍咁好呀,接晒又點話呢.....

咁有乜分乎呀.....:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:02 PM 發表 查看引用來源

咁你睇左幾多次醫生先好
睇左兩次醫生呀:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:20 PM 發表 查看引用來源

愛人~~~~~~~~~
咩事~~~愛人亂甘比口水人:smile_13:

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-10-6 11:23 PM 發表 查看引用來源

你講之前.............想清楚:smile_30: :smile_43:
.....講清楚,咩呀.....:smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 tommy1601 於 6-10-2008 23:25 發表 查看引用來源

.....有飛劍咁好呀,接晒又點話呢.....

咁有乜分乎呀.....:smile_35::smile_35:
暫時未有咩吩咐
BABY今晚冇街去咩

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-10-6 11:26 PM 發表 查看引用來源
咩事~~~愛人亂甘比口水人:smile_13:
:smile_30::smile_30:.....夫唱婦隨係咁架.....:smile_43::smile_43:

DARDAR我返嚟喇~~~!!

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:23 PM 發表 查看引用來源

UP哥有冇興趣一齊講
中國人有句話:物極必反.....講得太多都係唔係太好既!
我畢竟係一個純情、內向兼怕醜既男孩

!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆