上一頁下一頁
發新話題

10/01 蒲俠CP的士高派對 (已開新POST)

收藏  |  訂閱
963  24.8k

魔鬼天又出黎啦!!
等我呢個星期上黎收拾你先!!:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-11 01:18 PM 發表 查看引用來源
今個星期新地3樓終於裝修完喇..聽講都好靚仔嫁....馬上要組隊去見識下啦...有興趣歡迎同我聯絡~
總於整好左啦,我都想去睇下整得靚唔靚仔呢.
你地幾時組隊呀?

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-11 10:26 PM 發表 查看引用來源

總於整好左啦,我都想去睇下整得靚唔靚仔呢.
你地幾時組隊呀?
你唔見我post個topic嗎..今個星期6就有啦...一開番拿拿聲組隊啦

聽講好靚...我好期待:smile_34:

引用:
原帖由 XONE:92 於 2008-11-11 07:23 PM 發表 查看引用來源
系唔系真啊:smile_22:
係唔係真咩先?:smile_41:

引用:
原帖由 llokbboy630 於 2008-11-11 07:57 PM 發表 查看引用來源
魔鬼天又出黎啦!!
等我呢個星期上黎收拾你先!!:smile_22: :smile_22:
呵呵~~我正是出晒名引9人地去蒲既魔鬼天:smile_29:

上來吧~~~~~~~~~~~~~~~:smile_38: ..哥哥帶你去玩金魚:smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-11 10:44 PM 發表 查看引用來源

你唔見我post個topic嗎..今個星期6就有啦...一開番拿拿聲組隊啦

聽講好靚...我好期待:smile_34:
shit .今個星期六有野搞呀來唔到呀
救命呀,好似有野咬緊我添 help me ...............

上星期係唐會好唔好玩呢,有無D艷遇先

個人推介蒲友致愛音友音 樂網咩類形既歌都有
http://www.mkxk.com/index.html

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-11 10:56 PM 發表 查看引用來源
上星期係唐會好唔好玩呢,有無D艷遇先
唐會行係今個月尾既事..

引用:
原帖由 你老豆生花柳 於 2008-11-11 11:02 PM 發表 查看引用來源
個人推介蒲友致愛音友音 樂網咩類形既歌都有
http://www.mkxk.com/index.html
thank you..我d dj朋友都介紹過依個網比我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆