上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.9k

引用:
原帖由 lishiukeung 於 2008-10-5 11:54 PM 發表 查看引用來源
Angela, 會不會真空返工, no bra, no under.i
no bra都唔奇,因為cold住唔舒服,有時都冇戴
under一定要著喎,唔係會唔衛生

你睇得太多av,太多幻想la,再係咁我唔reply你架

回覆 60# 的帖子

鬍鬚佬就好啦:smile_46:
另外,妳平日都同埋隻狗去行山ka?

睇黎鬍鬚佬個frd 有d 唔抵得鬍鬚佬,
到黎強時, 鬍鬚佬阻止又唔係, 唔阻止又唔係.

其實, 果次你身體預備好未? 無事ma?

引用:
原帖由 goodnight 於 2008-10-6 01:00 AM 發表 查看引用來源
睇黎鬍鬚佬個frd 有d 唔抵得鬍鬚佬,
到黎強時, 鬍鬚佬阻止又唔係, 唔阻止又唔係.

其實, 果次你身體預備好未? 無事ma?
果時身體未預備好架,佢突然間推我埋棵樹果刻真係手足無措
引用:
原帖由 BANANA_SHOT 於 2008-10-6 12:57 AM 發表 查看引用來源
鬍鬚佬就好啦:smile_46:
另外,妳平日都同埋隻狗去行山ka?
平日跑有時都會帶佢去既,但唔係次次囉

細佬第一次睇你個 post
但係依家先知原來有人同我一樣有種野外大解放既引
好高興認識同好:smile_40:
以前試過係西貢浪茄 camp , 夜晚十點幾自己一條友上番山坡仔大解放
真係好撚爽皮 :smile_34:
PS: 我係男 :smile_44:

次次睇完EdenAngela 既post
自己都好似去左一個新既境界............

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 01:15 AM 發表 查看引用來源
細佬第一次睇你個 post
但係依家先知原來有人同我一樣有種野外大解放既引
好高興認識同好:smile_40:
以前試過係西貢浪茄 camp , 夜晚十點幾自己一條友上番山坡仔大解放
真係好撚爽皮 :smile_34:
PS: 我係男 ...
welcome,睇你個登記都好早喎2005年既? 之前去開邊版睇?
前文我寫左好幾個月la,難得有知音欣賞

夜晚camp浪茄上西灣山山坡咪好遠囉,宜家多左個亭我諗休息都方便d la
你所指個山坡係咪即係宜家個亭唔行上西灣山既另一邊再走出d?

引用:
原帖由 normalone 於 2008-10-6 01:18 AM 發表 查看引用來源
次次睇完EdenAngela 既post
自己都好似去左一個新既境界............
講到我咁特別咁既

回覆 61# 的帖子

咁隻狗係狗仔定狗女,如果係仔,妳係郊外攪野時,佢會唔會"孔"埋妳身邊ka?

引用:
原帖由 BANANA_SHOT 於 2008-10-6 01:39 AM 發表 查看引用來源
咁隻狗係狗仔定狗女,如果係仔,妳係郊外攪野時,佢會唔會"孔"埋妳身邊ka?
係狗仔黎既
如果同佢一齊時,就唔會同人搞la,怕佢會襲擊個男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆