上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-15 04:11 PM 發表
.
大家咁話:smile_27::smile_27::smile_27:
ha..ha.. 我都係 . . . :smile_30:   認唔到邊個打邊個
好多人, 好多女!:smile_47:

哈哈, 各位c兄歸位啦, 可以打場少林足球!!!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

thanks COPY :smile_15:
一條龍安排 :smile_04:  正!!!

各位師兄, 下次 Party 再見!

昨晚 big ball 盪, 今晚又開波:smile_03:

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:15 PM 發表

我今次都好彩, 個囡囡都好聽話....
開頭我無俾小費佢, 試下佢會唔會問我拿... 但結果佢無問(真係又聽話, 又有家教), 咁咪俾小費佢囉....
我就唔同你啦, 我主動比50, 佢同我講要比多50 mami費, 結果比多100!!!!!!!!:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-6-15 08:22 PM 發表
昨晚 big ball 盪, 今晚又開波:smile_03:
開乜鬼波呀, 歐國杯呀, :smile_41: :smile_41: 定係你自己有特別球類活動!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:22 PM 發表

我就唔同你啦, 我主動比50, 佢同我講要比多50 mami費, 結果比多100!!!!!!!!:smile_39: :smile_39:
我個真係幾得架... 我重"乙水"左佢玩4P, 最後都答應左, 可惜無兄弟同我一齊......(美中不足, 浪費我的口水)!!!

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:10 PM 發表

食就係食, 只係行下街, 食下野....

尋日, 食飽晒啦
你下次串少我一句得唔得?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 08:29 PM 發表

你下次串少我一句得唔得?
老友, 咪咁啦... 你個都好得...
你唔係同我講唔飽ha ma!!

我要change ID, 用呢個名唔係好得....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆