上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手)+(番外篇)+(自白篇) Update 04 June 2008-14:04

收藏  |  訂閱
755  140.1k

傻左 ! 係D會員禮品黎咋 ! :smile_13:
引用:
原帖由 horlickc 於 2008-5-29 14:38 發表

你今朝話拎件 CX 既衫我都估係咪國泰
唔會咁激拎套空姐制服佢換咁猖狂呀嘛 :smile_47:
又估會唔會係 CX CREATION

聽到佢真空比著係我即時去後樓梯驗明正身先啦:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 02:41 PM 發表
傻左 ! 係D會員禮品黎咋 ! :smile_13:
有咩咁傻啫,人地啲大明星都著警察制服啦:smile_13: :smile_44:

樓主琴晚好爽呀 !
引用:
原帖由 st999631 於 2008-5-29 01:57 PM 發表
Update 29 May 2008

琴晚老板一早叫我,夜晚同佢去見客(其實係落CLUB),老板叫到唔去唔得啦,其實我個身都痕痕地,上個禮拜五到依家無蒲過啦……於是我同GF講今晚有約唔陪佢……

8點幾,同老板先落BAR吹下水, ...

sam..you change your form of life

p.s any fa fa news back to china ???

Hope ! I can change ......

Fa back to HK last night , and also she already back to China again in the morning !
引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-5-29 16:55 發表
sam..you change your form of life

p.s any fa fa news back to china ???

做乜整個鐘係度呀 ? BABE ! :smile_35:
引用:
原帖由 summer_babe 於 2008-5-29 10:10 發表
morning ~~

Sam 琴晚8件咁多,有冇焗親呀

忙完準備夠鐘收工
大家聽朝見 :smile_15: :smile_15:

7件係老板度,我淨係1件姐 !
我老板肯定焗親 !
引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-5-29 17:39 發表
Sam 琴晚8件咁多,有冇焗親呀

Agnes 多謝你支持 ! :smile_35:
引用:
原帖由 agnescheung 於 2008-5-28 22:34 發表

無論你講感性野定咸野...我地都係咁支持你架 !!! :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆