上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2008-8-22 08:21 AM 發表

又on 9 一次...我肯定唔去鋤2:smile_42:
真係又on9左....點解我琴晚唔上呢???????????????浪費左好一個cp晚上:smile_39:

哈哈~~~我都唔會叫你..因為我準備出發上路...

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-22 08:32 AM 發表

真係又on9左....點解我琴晚唔上呢???????????????浪費左好一個cp晚上:smile_39:

哈哈~~~我都唔會叫你..因為我準備出發上路...
喂,話時話,依家有無車上去呀?我日都會上去

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-8-22 08:37 AM 發表

喂,話時話,依家有無車上去呀?我日都會上去
地鐵火車百分百有...巴士就有d停左(可能一陣會停更多)..所以係就快喇...我而家都著衫了

總之去到港鐵就冇問題

PS.真係早d上好呀..我驚晏d打近大陸...大陸d交通又亂黎..到時真係仆街

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-22 08:42 AM 發表

地鐵火車百分百有...巴士就有d停左(可能一陣會停更多)..所以係就快喇...我而家都著衫了

總之去到港鐵就冇問題

PS.真係早d上好呀..我驚晏d打近大陸...大陸d交通又亂黎..到時真係仆街
係番呢邊吹,費事比人話搞事,我上深圳姐,唔係cp,咁羅湖關口開唔開架?

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-8-22 08:46 AM 發表

係番呢邊吹,費事比人話搞事,我上深圳姐,唔係cp,咁羅湖關口開唔開架?
開...緊係開啦.....好難先會唔開

聽晚見唔見到你呀?

有否師兄約埋在羅湖或皇崗等,可否pm我,謝..

Happy B-day! Raymond&Seven:smile_38:
pity that I cannot go to party!:smile_39:
wish everybody a wonderful party!!

Today is the day!....
cant wait go up!

引用:
原帖由 chungleongkwok 於 2008-8-23 11:55 AM 發表
Today is the day!....
cant wait go up!
ARE YOU GOING NOW???:smile_40:

引用:
原帖由 yosogo 於 2008-8-22 09:01 PM 發表
有否師兄約埋在羅湖或皇崗等,可否pm我,謝..
我八點先收工:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆