上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.9k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 01:09 AM 發表

hello 傾計傾到太offtopic又唔好
上次個thread太多chats啦,搞到開左thread唔夠兩日就過750msg要開新

不如講講你想點玩,係邊度試過戶外裸體既經歷
戶外裸體我就真係唔夠膽試啦

但係就試過唔小心咁show o個下嘅

好似試過落大雨或者落雨無帶遮又咁啱著左啲比較薄同透既衫咁

現晒比人睇到咁囉

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-5 01:13 AM 發表

戶外裸體我就真係唔夠膽試啦

但係就試過唔小心咁show o個下嘅

好似試過落大雨或者落雨無帶遮又咁啱著左啲比較薄同透既衫咁

現晒比人睇到咁囉
oic
或者你可以好似我咁,開個thread講呢d喜好既

我未至於專登咁做既
不過跑山我都唔興戴bra,因為好熱cool住晒咁,最多都係運動bra就去跑
都試過途中落雨搞到件tee透點架,好彩有外套咁都冇咁驚

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 01:18 AM 發表

oic
或者你可以好似我咁,開個thread講呢d喜好既

我未至於專登咁做既
不過跑山我都唔興戴bra,因為好熱cool住晒咁,最多都係運動bra就去跑
都試過途中落雨搞到件tee透點架,好彩有外套咁都冇咁驚
如果係返工著住套suit都仲有件外套

好似呢2日嘅天氣咁就唔會帶外套出街啦

如果咁啱落雨就出事咯

引用:
原帖由 hotandsexyangel 於 2008-5-5 01:20 AM 發表

如果係返工著住套suit都仲有件外套

好似呢2日嘅天氣咁就唔會帶外套出街啦

如果咁啱落雨就出事咯
我指行山果時先係啫

不如咁啦, 你開thread繼續傾露點既事,好嗎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-5 01:28 AM 發表

我指行山果時先係啫

不如咁啦, 你開thread繼續傾露點既事,好嗎
嗯...都可以嘅

不過要組織好先

hihi angela 還未睡嗎 果然是100%夜鬼

Angela 你祗在晚上裸露嗎 ?

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 01:34 AM 發表
多數係啦, 不論自己上去or同普通朋友去camp,同朋友果d多數自己行開除一陣既
另類wildcamp就另計啦
有時都曬日光浴既,所以要等秋冬蚊蟲少既時候先咁曬
夜晚如果行到聽到人聲就即刻將風褸褸返前面,咁黑咁快行過我諗對方唔會留意到我係真空既

引用:
原帖由 翠林仔 於 2008-5-5 01:34 AM 發表
多數係啦, 不論自己上去or同普通朋友去camp,同朋友果d多數自己行開除一陣既

另類wildcamp就另計啦

有時都曬日光浴既,所以要等秋冬蚊蟲少既時候先咁曬

夜晚如果行到聽到人聲就即刻將風褸褸返前面,咁黑咁快行過我諗對方唔會留意到我係真空既

你身材存好正呀
飛機之選:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆