上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  161.4k

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-10-26 11:17 發表 查看引用來源

阿蛇突然寫到咁感觸,搞到阿星都忍唔住有啲眼濕濕。

回想當年皇帝女未出世嘅時侯,出街食飯任何節目夜瞓晏起無任歡迎。大人報喜之後大家生活逐漸改變,早睡早起飲食定時連為咗皇帝女生得肥肥白白大人連唔飲牛奶都努力飲 ...
做乜搞到個個都咁感性!😂
有小朋友係另一個人生!其間苦樂只有當事人先朋白!不過我都覺得父母係偉大嘅,尤其是母親,所以大家都要對父母親好啲!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-25 20:18 發表 查看引用來源
我喜欢右边的那个裙子,颜色和设计都很美呢
我都係咁話
可惜呀, 俾人話感覺太溫柔, 唔襯本宮

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-26 11:22 發表 查看引用來源
做乜搞到個個都咁感性!😂
有小朋友係另一個人生!其間苦樂只有當事人先朋白!不過我都覺得父母係偉大嘅,尤其是母親,所以大家都要對父母親好啲! ...
Yeah~ 認同!

殘酷d 咁講, 呢個世界唯一一個真係可以無條件無保留不怕艱辛不計回報咁對你好o既男人, 係你爸爸
同樣地唯一一個為o左你可以過得更好可以連命都唔要去成全你o既女人, 係你媽媽

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-26 11:37 發表 查看引用來源

Yeah~ 認同!

殘酷d 咁講, 呢個世界唯一一個真係可以無條件無保留不怕艱辛不計回報咁對你好o既男人, 係你爸爸
同樣地唯一一個為o左你可以過得更好可以連命都唔要去成全你o既女人, 係你媽媽 ...
咁唔好怪K姐啦!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-26 09:58 發表 查看引用來源
姐姐,我也是天蝎哦,你说的十项是什么呢?
表達方法o黎啫
等於形容好多男人只喜歡大波波, 我地會話 "十個男人九個都中意大波" 一樣講法

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-10-26 09:58 發表 查看引用來源
姐姐,我也是天蝎哦,你说的十项是什么呢?
1. 要求所愛的人絕對忠誠 天蠍最受不了的就是背叛
2. 高冷 卻能喚起男人激情 勇敢向前的女生
3. 不隨便喜歡人 一旦愛上卻會死心塌地 為自己所愛的人犧牲一切
4. 喜歡被征服 要嬴得她們的歡心可以不富有 可以沒地位 但要有潛力 有想法 有才華 有魄力
5. 開放, 床上工夫了得; 好色, 對性愛主動
6. 擅長冷戰 喜歡用對人冷漠來表達不滿 (這個不準 此人一生氣便會對人破口大罵 而且人見人怕)
7. 超強的責任感和道德感
8. 對自己非常嚴苛 包括工作 感情 以至日常生活 很注重細節
9. 高情商高智商
10. 異常的漂亮和性感

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-26 13:30 發表 查看引用來源

3. 不隨便喜歡人 一旦愛上卻會死心塌地 為自己所愛的人犧牲一切
4. 喜歡被征服 要嬴得她們的歡心可以不富有 可以沒地位  ...
同蛇蛇度身訂造!😬

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-26 13:30 發表 查看引用來源

4. 喜歡被征服 要嬴得她們的歡心可以不富有 可以沒地位  ...
小葵中咗幾多樣?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-26 13:35 發表 查看引用來源
同蛇蛇度身訂造!😬
嘻嘻其實 (8) 也不太對吧

對自己嚴苛而且注重生活細節的人 該不會又煙又酒
小量的葡萄酒還說得過去 吸煙真的真的是百害而無一利的慢性自殺

引用:
原帖由 katieW 於 2023-10-26 13:44 發表 查看引用來源

嘻嘻其實 (8) 也不太對吧

對自己嚴苛而且注重生活細節的人 該不會又煙又酒
小量的葡萄酒還說得過去 吸煙真的真的是百害而無一利的慢性自殺
咁呢樣就唔好啪!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆