上一頁下一頁
發新話題

分隔兩地, 但又走在一起 (Updated #514 <走甜大結局>)

收藏  |  訂閱
713  75.4k

引用:
原帖由 透明灰 於 2020-3-2 15:40 發表 查看引用來源

樓主你改都同我改個happy ending 出黎呀
估唔到係大結局都仲有新支持者留言..........多謝.

如果有朝一日係HAPPY ENDING, 我第一時間PM話你知丫

引用:
原帖由 透明灰 於 2020-3-2 15:40 發表 查看引用來源

樓主你改都同我改個happy ending 出黎呀
係囉我又好想睇呀

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-2 15:19 發表 查看引用來源
上次數錯左......上次應該係第20篇......今集應該係21........26日前開POST, 感覺上係呢26日好似滿腦都係Y咁........

其實呢篇雖然話係大結局, 但係應該係"死因報告"更為貼切...........

我 : 一個46歲已婚人士,  ...
多謝樓主
其實呢個同我估既預期中既結局中咗9成

Anyway, time heals the wound

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-3-2 15:49 發表 查看引用來源
多謝樓主
其實呢個同我估既預期中既結局中咗9成

Anyway, time heals the wound
咁我諗大多數既婚外情既結果都係大同小異........多謝支持

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-3-2 15:51 發表 查看引用來源

咁我諗大多數既婚外情既結果都係大同小異........多謝支持
既然結果已定好
最重要係過程
記住好既,就夠

打籃球就唔應該用腳踢啦

黎到大結局, 我好想多謝咁多位既支持...........3萬8千幾個字.........估唔到自己可以寫到咁多........亦都係靠你地既支持, 我先可以完成
之前, 我曾經諗過將所寫既打印出黎, 整成一本書再送比Y, 但係我都唔知應唔應該咁做, 因為我知道, 我一搵佢, 我一定又會用盡方法令佢返回我身邊.......又再輪迴.........

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2020-3-2 15:55 發表 查看引用來源
打籃球就唔應該用腳踢啦
好深奧, 但係又要好好細味既一句說話............

師兄真心好耐性,如果有條仔性格系甘,我真系暴走打死佢算😂😂

回覆 514# atalla221 的帖子

睇樓主之前嘅文都覺得佢係好自我中心好attention seeking嘅人, 唔識幫人諗剩係諗到自己, 同佢相處會好辛苦, 睇埋結局呢篇更加覺得我冇睇錯

佢呢個年紀都未結婚, 一定有理由嘅, 唔會剩係外表咁簡單
樓主放生佢即係放生自己啦, 有過回憶咪算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆