上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.6k

GIRL
HI,路過入黎推下post啫~
唔知會唔會比人扣分添~~"

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-24 12:03 PM 發表
慢慢啦..傻豬...

test lee件事...我都知道妳唔係始作俑者..無人怪過妳.妳都唔好怪自己...唔好成日俾壓力自己..just relax...and enjoy...

妳都仲有好多o野要做o架....一齊add oil la..^_^
i can handle my business
btw thx for ur concern

i didn't say i will interrupt ur business..i mean...mutual support and concern ar...

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-24 12:07 PM 發表
i didn't say i will interrupt ur business..i mean...mutual support and concern ar...
thx anyways

咁妳係我gf....依d 野係應該o既.

同埋... 互相支持大家都開心同埋sweet...

唔需要成日say thank you...大家相處係要有感謝的心..唔需要成日掛在口邊..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-24 12:15 PM 發表
咁妳係我gf....依d 野係應該o既.

同埋... 互相支持大家都開心同埋sweet...

唔需要成日say thank you...大家相處係要有感謝的心..唔需要成日掛在口邊..
我好似同左你講分手, 你有agree架
朋友的關心, 多謝

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-24 12:22 PM 發表

我好似同左你講分手, 你有agree架
朋友的關心, 多謝
我邊有agree...:smile_13:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-23 07:46 PM 發表

都係架, 我bf最多幫我按摩下架咋
點按摩既先:smile_40:

不負責任的男人, 可以另覓人選

引用:
原帖由 mash03 於 2008-4-24 02:01 PM 發表

點按摩既先:smile_40:
不太專業o既按摩....只係接背and 頸..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆