上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

----- 重複了----

引用:
原帖由 中女社社長 於 2008-3-14 09:46 PM 發表

大家咁話, 我呢期都好忙 :smile_30:
sink sink sink :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 douglastcm 於 2008-3-31 11:27 PM 發表
我一年半前都開始沉了
我地係qq認識的,有次係屋企無聊上qq交友見到佢張相,
就膽粗粗就去加佢,一日後佢上線,問我做咩加佢果d啦,
傾傾下,傾左好多日,咩都傾,通電話,都係呢d例行公事啦,
都傾左qq有2個多月吧,本人內 ...
Wish u have a happy ending....

引用:
原帖由 xo-123 於 2008-5-19 06:15 PM 發表
可以的話,不要與大陸女仔結婚。
同居還可以。
一般大陸的女仔,只愛香港人的錢和身份證,只要5年時間,她取得錢和身份證,她就會反轉(變面)離開你,到時人財兩失。
我估有80%大陸的女仔會這樣,她們真的很現實 ...
depedn on where you knew her...
how old are u and her....
how handsome you are and she is...
how much you make and what does she do ??

引用:
原帖由 RichardBillyHan 於 2008-6-21 02:32 PM 發表

Or 剪左XX  :smile_30:
呢個好似最好...冇手尾呀嘛:smile_30:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-7 08:13 AM 發表

....師兄與其話別人貪心.....不如反思自己為何沒有足夠能力去滿足她們......錯在她們.....還是自己.....誰人不貪....你不貪心嗎....這是人性....

....以下的文章是轉貼於網路.... ...
yes, almost everything has a prize.........however, if i do have 50 m, I do not need any more.

引用:
原帖由 who.are.u 於 2008-6-22 06:07 PM 發表

yes, almost everything has a prize.........however, if i do have 50 m, I do not need any more.
其實最大問題係d 女 無搵錢能力
如果大家有搵錢能力
大家沉船 就會無咁痛苦
起碼d 女 唔會野野要錢啦

引用:
原帖由 中國人壽 於 2008-6-22 09:01 PM 發表

如果大家有搵錢能力
大家沉船 就會無咁痛苦
就算係香港 你沉條女 無錢
米一樣 無好結果
慘死收場

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-13 01:06 AM 發表

.....這就是我所謂與囡囡相處或相愛的最佳距離.....太近...自己會被剌傷.....太遠....囡囡會感受不到温暖.....有時間....等我寫篇...如何做一個成功的 "姦夫"......

....以下是我另一篇文章的部 ...
ARE U SAYING THAT THE LAST WINNER IS ALWAYS " MONEY " ... I donot think so.....

引用:
原帖由 中國人壽 於 2008-6-22 09:01 PM 發表

如果大家有搵錢能力
大家沉船 就會無咁痛苦
man age at 18-35 : does not need any money for girls
                 35-40 : if you have a good job and play around in China... will keep u busy
                 45-up : if you have some money and time, you can still have a good time.

BTW, a lot of sinkers has a chance to sink is because SZ provides thousands of pretty girls. this is a market trends and
nothing to do with handsome or not....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆