上一頁下一頁
發新話題

Disco&Bar舊雨新知閒聊區(各會員必需看p.1)

收藏  |  訂閱
737  5.7k

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-23 01:12 PM 發表

哎,呢d野:smile_39:
錢財身外物,再賺過咯:smile_34:
:smile_39:  佢張我d錢放哂去 薯仔國 同 歐洲 呀................

本來我以為 香港 同 中國 風高浪急.......點知....唉

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-23 01:11 PM 發表

但係要大量先有錢賺喔:smile_39: 大概都係預升到6個幾到:smile_13:
車~5號隻都幾皮啦﹐一手得幾千蚊﹐幾多可以賺到盡﹐甘既市邊個夠膽博丫:smile_39:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-1-23 01:12 PM 發表

:smile_13: 怕黑....................
你見鬼呀:smile_14:
做咩者:smile_38:

引用:
原帖由 sugar57 於 2008-1-23 01:14 PM 發表

:smile_39:  佢張我d錢放哂去 薯仔國 同 歐洲 呀................

本來我以為 香港 同 中國 風高浪急.......點知....唉
歐洲5係無甘大浪嗎?:smile_41:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-23 01:16 PM 發表

車~5號隻都幾皮啦﹐一手得幾千蚊﹐幾多可以賺到盡﹐甘既市邊個夠膽博丫:smile_39:
係,有早知無乞丐啦:smile_39:

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-23 01:19 PM 發表

係,有早知無乞丐啦:smile_39:
咪係:smile_39: 我做緊個陣D金400蚊﹐而家升到8百幾﹐入左一手都賺三十幾萬啦:smile_42: :smile_30:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-23 01:21 PM 發表

咪係:smile_39: 我做緊個陣D金400蚊﹐而家升到8百幾﹐入左一手都賺三十幾萬啦:smile_42: :smile_30:
哇,我呢d 學前班ge未去到呢個level.:smile_42:
三十幾萬:smile_27:

引用:
原帖由 magl 於 2008-1-23 01:27 PM 發表

哇,我呢d 學前班ge未去到呢個level.:smile_42:
三十幾萬:smile_27:
呢D甘高風險﹐要有D本﹐又有甘既膽量先玩得起既:smile_39:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-23 01:29 PM 發表

呢D甘高風險﹐要有D本﹐又有甘既膽量先玩得起既:smile_39:
我玩d細野得啦:smile_42:

引用:
原帖由 佟兒 於 2008-1-23 01:17 PM 發表

你見鬼呀:smile_14:
做咩者:smile_38:
  大吉, 大吉.......無

想 打邊邊 咋...:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆