上一頁下一頁
發新話題

◕‿◕。師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁

收藏  |  訂閱
2.0k  28.9k

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 12:48 AM 發表 查看引用來源

做雞好過打工既~~
佢地都係寄返鄉下起屋~~
我都想學佢地~可惜我乜都唔掂, 要努力去捱:096::096:

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 12:50 AM 發表 查看引用來源

居屋定公屋呀??
居屋 ....我呢D岩岩中間...私樓唔掂, 公屋又爆~連政府4000蚊都拎唔到,仲要交稅養班廢人

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 12:49 AM 發表 查看引用來源

我指做朋友呀~~到散左時,可以係尼班人度再搵~~唔洗浪費時間再開POST~~
做朋友呀....你估呢度啲男人會唔會想做長期朋友??我答你係唔會....曾經呢度有個師兄同我講一句好深刻嘅說話:(就算唔吊我都唔會同我做朋友!) 所以呢度啲男人期待可搞多過想做朋友....

引用:
原帖由 失常少女A 於 19-9-2019 12:51 AM 發表 查看引用來源
我都想學佢地~可惜我乜都唔掂, 要努力去捱:096::096:
:084::084:聽日準時返工啦~~
人離鄉賤,無得選擇~~:096::096:

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 12:59 AM 發表 查看引用來源

:084::084:聽日準時返工啦~~
人離鄉賤,無得選擇~~:096::096:
我呢排放大假~~聽日自己去澳門兜個ROUND~~:071:

引用:
原帖由 失常少女A 於 19-9-2019 12:53 AM 發表 查看引用來源
居屋 ....我呢D岩岩中間...私樓唔掂, 公屋又爆~連政府4000蚊都拎唔到,仲要交稅養班廢人
供樓吃力嗎??如果要勉強到做多一份,會唔會做壞身子~~

引用:
原帖由 失常少女A 於 19-9-2019 12:58 AM 發表 查看引用來源
做朋友呀....你估呢度啲男人會唔會想做長期朋友??我答你係唔會....曾經呢度有個師兄同我講一句好深刻嘅說話:(就算唔吊我都唔會同我做朋友!) 所以呢度啲男人期待可搞多過想做朋友.... ...
如果佢地要DEL你,咪由得佢地~~連一兩個會傾計既都無??

引用:
原帖由 失常少女A 於 19-9-2019 01:00 AM 發表 查看引用來源
我呢排放大假~~聽日自己去澳門兜個ROUND~~:071:
:096::096:點解會選擇澳門??

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 01:00 AM 發表 查看引用來源

供樓吃力嗎??如果要勉強到做多一份,會唔會做壞身子~~
都未開始....我係呢期白表呀..號碼好前..9成有得揀~計過條數要辛苦幾年囉~無心抽但中左..下期啟德啲樓仲平

引用:
原帖由 taisachan 於 2019-9-19 01:05 AM 發表 查看引用來源

:096::096:點解會選擇澳門??
近嘛~~~大陸我又唔會返

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆