上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次~~~part24 p.135 11/9

收藏  |  訂閱
2.1k  1.1m

大小通殺=.=...樓主開個圍骰出黎:smile_30:

樓主準備大小通吃啊

good good
i will follow =]

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-29 08:14 PM 發表

我今日一次過寫左2part拉。~~~~大家忍耐一下拉。比間我組織一下。甘等我可以盡量寫好d~~
但最緊要大家比下意見我~~~留下言拉~~:smile_38:
有d似草莓100%:smile_40:
樓主你經歷真係正:smile_14:
你同真中一樣身邊都更多女仔
一日一集
睇到吊洒引:smile_13:

大哥!``我知错啦,快D俾白粉,快D.......:smile_40: :smile_40: :smile_40:
睇你个古仔又爱又恨,百感交集.....

點解你寫得咁好嫁...
如果我有你一半就好啦~
支持你啊~

我一早估到佢地兩個有關係:smile_30:
你媾女都幾掂呀喎
家姐細妹都搞掂哂:smile_30:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-8-29 07:39 PM 發表

u will know if u keep going  to c my post:smile_40:
即係吊人引:smile_27:

引用:
原帖由  ̄Samson ̄ 於 2007-8-29 09:55 PM 發表
樓主,你好~我之前無追你篇,前日先開始睇覺得真係唔錯,可惜貼錯區,等我睇個時都鬼鬼祟祟~樓主睇怕已經享緊齊人之福,係咪?
唔使鬼鬼祟祟呀@@~~乜我個post唔見得光架~~~哈。我都無同cindy一齊。點算齊人之福呢:smile_45:

引用:
原帖由 hundasit 於 2007-8-29 11:04 PM 發表

各人前因..

普通也有其吸引

3個女仔, who is the most beautfiul?

Cindy, 應該27-28啦, 而家
3個女仔各有不同。就好似蘋果,橙同lemon甘,唔同類好難比較~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆