上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-21 12:49 AM 發表

我都去到個網頁唔知應該看那一項:009:
點樣唔明看那一項,你而家去到邊個網頁?!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:48 AM 發表

有大户落飛只係有大量資金投注落去隊波度,戊鶞i個盤已經冇水位都不斷落,呢D係假飛,再假設一個冷盤係咁落飛又唔一定代表出擊,所以要識去判斷,仲要睇下邊一類大户,所以要好小心先得!:005:
咁點分仲有沒有水位呢??

啱啱上黎既巴打,請由p.1開始看吧,唔好miss...
西sir既留言好@@@有啟發性呀!! (唔爆粗唔得~~嘻呵嘻~~~~~~sorry)

其實個post睇到呢度為止,巴打們有冇諗過將會take乜野action而令自己玩波玩得精明d呢?? cos西sir袋錢落我地度,我地都要諗計增下值嘛....
容細路喺度多咀up下,如下:

=做筆記mark---初盤-->last 倍率,...標準盤我好難睇到走勢圖睇(巴打們若有好網發現,請介紹下,ty)唯有密d mark.   keep好佢,輸贏都好,做個賽後檢討  <----用西sir介紹果幾個倍率網

=最好專注某d聯賽,不能太濫...以免分身不遐,兩頭唔到岸...

=有空就睇多d報導(西sir推介--->星島)

眾師兄請添d意見~

引用:
原帖由 KennyKenny28 於 2006-9-21 12:50 AM 發表

咁請問...有冇水位又點睇lei...?
十萬個thx!!!

水位呢個就每一間公司唔同,但都可以教巴打一個小技巧,就係睇間公司初盤係做乜,再睇返而家個盤做緊乜來比較,一般行家都會用152025來定水位走法,152025意思係主15和20客25咁解,當某一隊波落飛太重時,冇乜水位我地就會做野!:005:

無錯西兄,錢係搵唔哂既,講得真好,今晚我等你既tips架...大家一起等西兄tips,等大家高興下...

西野兄:

想請教,紐卡素會唔會輸2球或以上,請比D意見!~!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:53 AM 發表

點樣唔明看那一項,你而家去到邊個網頁?!:005:
我睇你介紹這個網頁
http://info.bet007.com/
之後選那一個,因為好多,都唔知應該看那個
謝謝

引用:
原帖由 winplaq 於 2006-9-21 12:56 AM 發表
啱啱上黎既巴打,請由p.1開始看吧,唔好miss...
西sir既留言好@@@有啟發性呀!! (唔爆粗唔得~~嘻呵嘻~~~~~~sorry)

其實個post睇到呢度為止,巴打們有冇諗過將會take乜野action而令自己玩波玩得精明d ...
西sir介紹果幾個倍率網
唔係好識上去睇=.=

回復 #85 扮西晒野 的帖子

Sorry! I don't know how to type Chinese. But, if you have any info, please send to e-mail [email protected]. I would like to learn more. I am 25, same age as you, but can't 16M one month, only 1/5.

thanks Brother.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆