上一頁下一頁
發新話題

新一年kitty聊性bar#1#36#364#393露出引誘再啪啪啪

收藏  |  訂閱
556  49.5k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-4-2 05:53 PM 發表 查看引用來源
吾知道大家睡眠習慣質素又如何。。
我自己訓教其實好醒訓。。有時少少聲,電話響我都會醒。。
加上我又訓得少平均都係5-6個鐘或更少,如果半夜醒左我又吾可以即刻再訓返。。
但我男友吾同,佢係個啲訓著左,除非大力拍醒佢甘個啲人。
佢熟睡左呢,連電話響佢都聽吾到吾會醒。。
所以佢吾會較電話鬧鐘,因為未響醒果佢一次。。
好彩既係,雖然都會有鼻鼾聲,但又未至於嘈到拆天個隻。

尋晚。。。我 ...
睇了勁嘢領自己不開心……何苦呢!!!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-4-2 05:53 PM 發表 查看引用來源
吾知道大家睡眠習慣質素又如何。。
我自己訓教其實好醒訓。。有時少少聲,電話響我都會醒。。
加上我又訓得少平均都係5-6個鐘或更少,如果半夜醒左我又吾可以即刻再訓返。。
但我男友吾同,佢係個啲訓著左,除非大力拍醒佢甘個啲人。
佢熟睡左呢,連電話響佢都聽吾到吾會醒。。
所以佢吾會較電話鬧鐘,因為未響醒果佢一次。。
好彩既係,雖然都會有鼻鼾聲,但又未至於嘈到拆天個隻。

尋晚。。。我 ...
入到去 睇到咩內容
係咪關於你?:smile_13:

似乎睇到啲驚人發現:smile_44:

忍不了好奇心,終於點了進去“分享老公老婆群組“。
心是緊張的。。。
第一眼看到既聊天紀錄,純粹吹水聊天。。
稍微回撥上去一直看。。。
才發現男友係呢個群也是甚少發言,
而所謂既分享老公老婆。。
就係分享“老公老婆“,有人分享佢愛車,
有人分享佢二次元喜歡的動漫角,
有人分享佢鐘意既韓星。。
偶爾都會睇到一啲女仔相,佢地講下咸濕野等等。。
一路睇返上去,就發現群組其實吾算係活躍既。。
每日都吾夠百幾msg。。
都係閒聊吹水多。。遊戲群組來既
都吾知道點解要改個甘既名來欺騙我😅😅😅
望住男友鮮少既留言。。
偶爾出一二句聲問侯一下,或說說遊戲的資訊。
搭2句嘴咸濕說話等等。。
直至我翻到上年既紀錄。。
我同佢係埋一齊個日。。
佢係群組留言,話佢搵到老婆啦然後上載了一張相。。
不過因為太耐,load吾返張相出來。
吾知道佢up左張咩相上去。。。

哈哈。。睇到呢度,係咪都有師兄被我嚇親呢?
其實我個晚睇到個一刻。
真係嚇親,都睇返聊天紀錄,又發覺其實幾正常,
除左偶爾既咸濕話題等等。。
不過點解我突然會打甘長篇既野啦。。。
其實我都吾知。。今日已經無曬個日打甘長篇既野衝動。。

個日睇完個line之後。。
我就挨返住男友訓係佢肚仔度。。
手仔玩弄著睡眠中也勃起的棒棒。。
棒棒感覺到我手指掂到佢呢,然後都會抖動,真係好得意。
然後我就放入嘴仔,幫男友口口。。。
含到男友都醒埋。。
男友都有摸我底底並且想拉近我隻腳去佢度玩69。。
不過我同佢講未來完M,叫佢吾好搞我,
乖乖地訓係床,等我服侍佢。
就係甘,幫男友含左10幾分鐘,
嘴都軟曬攰曬。。
男友都未射得出。。
男友摸摸我頭。嗌我攰就吾好繼續,未射就由佢啦~
之後男友濕吻了我一下。。
然後佢就去廁所刷牙梳洗,
佢都叫我起身沖涼,佢刷完牙就煮早餐比我食咼☺☺☺
嘻嘻。。
我有同佢講話我偷睇佢電話來。
佢就直接講,你咪睇囉,無野吾比得你睇,無做虧心事。
我話個群組名嚇親我,以為你係咪真係想搵第二個屌我
佢就話係以前啲遊戲群組來既。而家無咩點參與。。
佢話佢係有諗過想睇第二個男仔屌我。。
但又話如果第二個男仔屌完我要比佢切棒棒,以後都無得再屌人。。
我話,可能真係有人肯制嫁啵,同我做完之後要要交出棒棒🤣🤣🤣
佢就哦我無再理我啦~😂😂😂

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-4-3 11:39 AM 發表 查看引用來源
似乎睇到啲驚人發現:smile_44:
我望到佢群組有啲啲性感相,我up上來比你地睇下??

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-4-3 10:13 AM 發表 查看引用來源

睇了勁嘢領自己不開心……何苦呢!!!
無。。好彩吾係真係啲咩淫亂分妻群組者。。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2019-4-3 10:10 AM 發表 查看引用來源

好多男人私下入群組;有交換自己老婆/女友的相片/影片……是正常……重要是;他要有提出告訴你……大家安心……

真晤好偷看情人電話……他比你密碼……他萬倍任你……??

你睡前不用玩電話&h ...
我知道呀~我咪話平時都無睇開check電話既習慣。。
係個日訓醒無野做,見佢電話著燈咪睇下甘者。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-4-3 02:54 PM 發表 查看引用來源

我知道呀~我咪話平時都無睇開check電話既習慣。。
係個日訓醒無野做,見佢電話著燈咪睇下甘者。
故事我看完全篇文……但呀……女人好奇心大……好多女性自己也不知道……??
我明白你心態……

Kitty心情好d未…………?
如果你著到咁做家務,男友仔實精盡人亡

icon相是群組人妻相片???
係廚房見到相中女仕……一定要手掌煎何包雙蛋……🔞🔞🔞(玩大乳乳)🔞🔞🔞

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆