上一頁下一頁
發新話題

女上深蹲教學 #1435 #1440 (小心使用,極速坐爆!)

收藏  |  訂閱
1.5k  46.4k

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:20 PM 發表 查看引用來源

你好considerate
多謝小師妹既欣賞, 細心係男人必須要的

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:20 PM 發表 查看引用來源

30歲真係唔會咁,我可以話你知,除非係肥仔
係啦,我識果d 3x 都唔會咁。肥仔厚肉,更加唔會皮肉分離,鬆絝絝啦。
我咁問,純粹擔心對方的身體狀況姐,擔心佢唔知出現左咩事。
令我作嘔嘅,係有性無愛。

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:24 PM 發表 查看引用來源

多謝小師妹既欣賞, 細心係男人必須要的
Woo,師妹俾左個Like你,恭喜哂,哈

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:22 PM 發表 查看引用來源

當然未,佢3x,仲keep得好好
多唔多大戰除左年紀外都有好多因素影響, 男人喜歡新鮮感

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

係啦,我識果d 3x 都唔會咁。肥仔厚肉,更加唔會皮肉分離,鬆絝絝啦。
我咁問,純粹擔心對方的身體狀況姐,擔心佢唔知出現左咩事。
令我作嘔嘅,係有性無愛。
所以唔洗擔心啦,但佢三十歲左右咁快就唔想搞就窄窄地,因為仲係壯年,有心有力既

大把人係有性無愛架啦

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

佢欣賞我既只係非常表面, 遠遠不能同師妹欣賞你比較, 我只係過客, 風起時我又會消失

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:23 PM 發表 查看引用來源

我咪一樣係八十後既大叔,我都無賤肉横飛既情況出現
唔係賤肉橫飛呀,係鬆馳,皮肉分離,d 皮無肉撐住咁。
好似街邊果d 又瘦又寒背的6x 歲阿叔咁

引用:
原帖由 Hopelovefaith 於 2018-1-7 05:29 PM 發表 查看引用來源

佢欣賞我既只係非常表面, 遠遠不能同師妹欣賞你比較, 我只係過客, 風起時我又會消失
做乜學我做過客,我同師妹係相反架,哈

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-7 05:26 PM 發表 查看引用來源

我都俾左好多個Like你啦,師兄!
我Like你用心用腦吖嘛😉

引用:
原帖由 SexyKissingGal 於 2018-1-7 05:30 PM 發表 查看引用來源

唔係賤肉橫飛呀,係鬆馳,皮肉分離,d 皮無肉撐住咁。
好似街邊果d 又瘦又寒背的6x 歲阿叔咁
咁梗加唔會啦,你諗太多喇,就算上左年紀都可以好fit

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆