上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.1k

微信8仔竟然直頭無得再約 有冇咁誇呀

引用:
原帖由 aaronlee590 於 2017-10-11 08:47 PM 發表 查看引用來源
微信8仔竟然直頭無得再約 有冇咁誇呀
约乜鬼丫個樣吾得架,甘多好野洗鬼沈一個呀,出得来玩我地先係主人

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-10-11 01:06 AM 發表 查看引用來源

喜悅新開無幾耐去試過一次,就係睇咗哥D大作去試咗當時的九仔,俾佢吹大到全6,其實得063,跟住九仔同我講有好多客好似我咁睇完哥D大作黎試,搞到佢發皮四同經理講叫D寫狗收下水唔好再寫到佢咁高指數, ...
佢果次就直頭在其他討論區睇左人地寫果AD自己唔知當真,仲寫到上咗去問過經理話係真!
大大聲開個ok 話間場改兩制啦!直到後來被這里有真去過的踢爆才死死氣
改曬個Po嘅內容!哥就最叻尼招怕比人翻舊事!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-11 09:34 PM 發表 查看引用來源

佢果次就直頭在其他討論區睇左人地寫果AD自己唔知當真,仲寫到上咗去問過經理話係真!
大大聲開個ok 話間場改兩制啦!直到後來被這里有真去過的踢爆才死死氣
改曬個Po嘅內容!哥就最叻尼招怕比 ...
仲有改到權限100有幾多個可以夠分睇:smile_45:
今次隻貓咁耐都未復活,佢老死都蒲咗頭啦!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-10-11 01:30 AM 發表 查看引用來源

上個星期見到有三條女著便衣係大堂行來行去,應該其中一件係佢,但見三件都係一般貨麻麻地!
謝謝提醒。現在客服不給技師微信只代約好很麻煩。又唔復又睇唔到技師生活照。只好放棄

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-10 11:32 AM 發表 查看引用來源
現在工衣有條打底褲,去年條底褲著了不太久,其實對我來說有沒有一樣的,:smile_o12:
點解都一樣?唔比開下路?

下路開得啲技師就吾去手作仔場做啦,不如開大。入得手指同人條J有幾大分別,分分鐘隻手指耐力高幾倍。有嘅米恩賜囉,無嘅係非常合理。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-10-10 09:51 PM 發表 查看引用來源

咁嘅貨色,我唔想約。
請問ching新來77有幾差?我未有找,但睇照騙無乜點P,
睇落都算幾清淳年青喎!

引用:
原帖由 stupidfool222 於 2017-10-12 10:39 AM 發表 查看引用來源
下路開得啲技師就吾去手作仔場做啦,不如開大。入得手指同人條J有幾大分別,分分鐘隻手指耐力高幾倍。有嘅米恩賜囉,無嘅係非常合理。
都唔一定,有D本身就係KB場做開,只是做了一段時間
不習慣幫人吹,所以轉去手推埸做,所以開放程度也是很高的!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-10-12 10:31 AM 發表 查看引用來源

點解都一樣?唔比開下路?
del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆