上一頁下一頁
發新話題

任性篇!…戀戀不捨,對著幹

收藏  |  訂閱
3.0k  29.9k

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2016-3-11 05:23 PM 發表 查看引用來源

其實昨晚個朋友仔同今日個哥哥仔都有上開引版的,要詳細描述最好由佢地講啦,女人仔要話比你地知點比人吊,好羞家啫!我唔講架

要講當然是感覺同埋內心野啦…
外在野就大同小異
內心諗乜才引人入性

睇黎都飽晒啦

午夜有冇閃相睇呢?

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2016-3-11 05:06 PM 發表 查看引用來源

咁話人架

咁你係 認左佢

早晨!剛瞓醒,一陣打下文回味一下,順便比你地分享,不過我都是略略講咋,不會很細緻的分享,見諒呀

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2016-3-12 08:56 AM 發表 查看引用來源
早晨!剛瞓醒,一陣打下文回味一下,順便比你地分享,不過我都是略略講咋,不會很細緻的分享,見諒呀

昨日玩左半天,又出動咪震旦,佢係咁集中震我粒豆豆,已經好濕好多水,咁仲不停震,又唔插我住,又話好想睇我個淫樣呻吟,震都我頂唔住,又要我求佢吊我…
我都已經濕到漏,只好求佢快d吊我,我隻淫西都比哂反應,又濕又打開左,準備等佢條大鵰快d插我!
又震旦又指插,唔得啦我!你快d吊我啦…
佢好能得戚咁施施然插入,又快又慢!
好吊引呀!吊快d大力吊我
實在好需要,已經無哂尊嚴可講,求佢大力插大力吊…
呵…好舒服好有需要,插入哂頂到我子宮果下令我魂不附體
我嚟做主動,我反轉左坐係佢上面,等佢双手盡情咁玩弄我對大奶子,盡情咁品嚐我嶺上粒提子
大力啜唔好錫住我,咬下我粒lin呀,好癢好想比你啜實…
佢有佢揸我波我有我大力un,我又快又慢自己控制速度深淺,一時深入淺出,一時大大力咁坐落去,成條賓州入哂頂住我子宮,我知我呢刻好能淫…
我係個超級大淫婦,快能d吊我玩我對奶,吊爆我好唔好!
我急速咁又上又落擺動,見佢面空扭曲,知佢要射了,我已好快速咁插,佢就好似噴泉咁射到我身上,好能痴立立呀,我見佢周頭還有余滴,就等我比你享受下射精后嘅黃金10秒,我舔佢周頭啜佢余滴,哥哥仔話好酸酸軟軟喎!嘻嘻

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2016-3-12 09:21 AM 發表 查看引用來源

昨日玩左半天,又出動咪震旦,佢係咁集中震我粒豆豆,已經好濕好多水,咁仲不停震,又唔插我住,又話好想睇我個淫樣呻吟,震都我頂唔住,又要我求佢吊我…
我都已經濕到漏,只好求佢快d吊我,我隻淫西都比哂反應, ...
簡單報告一個,嘻嘻!

做師姐朋友都幾爽:smile_30:

引用:
原帖由 岸戀戀 於 2016-3-12 09:21 AM 發表 查看引用來源

我都已經濕到漏,只好求佢快d吊我,我隻淫西都比哂反應, ...
唔錯,已經可以意會到妳當時有幾餓同淫賤,我喜歡

引用:
原帖由 田緣綠周 於 2016-3-12 09:33 AM 發表 查看引用來源

唔錯,已經可以意會到妳當時有幾餓同淫賤,我喜歡

想唔想睇我淫西有幾濕?不過我想試下用併圖出,加少少遮掩唔想太暴露集中一點
睇下多唔多支持先啦…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆