上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.8k

回覆 519# 的帖子

到時記得搵埋我一齊,幫你做掩護

我覺得師妹真係好大膽,十分支持!

你有無諗個用唇膏或者筆係自己身上寫d淫野,再真空加外套出去玩,咁樣個刺激感同羞恥感會更高,係我個人覺得最好玩一件事,之前同sp玩過,佢真係會好high好濕

師姐啲分享好正
希望快啲有其他更新 :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-15 01:41 PM 發表 查看引用來源
我要加插一段近期要既露出經驗,係我咁耐以黎最大膽既一次,不過其實一定係愈來愈大膽既。
幾乎係赤裸上身咁係馬路邊行,之前唔係未試過完全裸體,但都係限於一D冇人見到既地方。
今次係第一次幾乎赤裸既狀況係人前 ...
咁我多啲去跑步撞下師姐先 😜

我想睇呢個喎
邊個得閒?淫娃要多個
睇標題應該係一男兩女既sex?

身經百戰呀Zoe, 第一次入黎
睇左露營果篇文幾吸引,有時用文字去引人入性幾好
一大篇文字慢慢睇就好似親身體驗現場果種氣氛
唯獨是一路睇一路會呷醋,加油,會keep住睇

引用:
原帖由 misterlove 於 2016-3-16 02:54 PM 發表 查看引用來源
到時記得搵埋我一齊,幫你做掩護
哈哈應該唔洗架喎xd

引用:
原帖由 chunaries2 於 2016-3-16 06:50 PM 發表 查看引用來源
我覺得師妹真係好大膽,十分支持!

你有無諗個用唇膏或者筆係自己身上寫d淫野,再真空加外套出去玩,咁樣個刺激感同羞恥感會更高,係我個人覺得最好玩一件事,之前同sp玩過,佢真係會好high好濕

http://n2 ...
你寫左d乜丫咁

引用:
原帖由 damon. 於 2016-3-17 04:59 PM 發表 查看引用來源

咁我多啲去跑步撞下師姐先 😜

哈哈做多d運動係好既xd

引用:
原帖由 野涼 於 2016-3-17 06:31 PM 發表 查看引用來源
我想睇呢個喎
邊個得閒?淫娃要多個
睇標題應該係一男兩女既sex?

唔係丫哈哈,係我話要多個男人xp

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆