上一頁下一頁
發新話題

終於都做左...

收藏  |  訂閱
1.0k  22.5k

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 07:36 PM 發表 查看引用來源

我有須要時都會架..哈..要衰又得要好又得得左..哈..衰就衰左係星座性格好就得人..變左種壞左..咩都順佢意..咪無左挑戰性..我同你一樣無人要的..唉
一段關係入面情趣好緊要架 :smile_o05:

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 07:37 PM 發表 查看引用來源

第二次又唔一定做既..攬下鍚下拖下SWEET下都OK架,,,我都想領教你既媚功...哈
講到人地成隻狐狸咁 :smile_o05:
我係貓貓
只會嗲人 :smile_o05::smile_o05::smile_o05:

quote]原帖由 童顏 於 2014-7-10 07:36 PM 發表 查看引用來源

無咁快有第2 次啦
貓貓驚驚 :smile_o03: [/quote]
第二次之後沒有咁痛:smile_47:
之後好享受做愛:smile_47:

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 07:37 PM 發表 查看引用來源

咁CHING 們比面同我吹水
無理由唔應架嘛

我好乖架
呢隻乖貓前途無限!!!:smile_o11:

引用:
原帖由 foureyelover 於 2014-7-10 07:29 PM 發表 查看引用來源

咁與世隔絕?
不過世上高手眾多
未必人人怕你的玉女劍法
姑姑與世隔絕架嘛

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 07:38 PM 發表 查看引用來源

一段關係入面情趣好緊要架 :smile_o05:
而家我學懂了,..可惜太遲呢

引用:
原帖由 童顏 於 2014-7-10 07:39 PM 發表 查看引用來源

講到人地成隻狐狸咁 :smile_o05:
我係貓貓
只會嗲人 :smile_o05::smile_o05::smile_o05:
咁你嗲下我啦...我可以聽下你把聲嗎

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-10 07:40 PM 發表 查看引用來源

呢隻乖貓前途無限!!!:smile_o11:
多謝CHING 讚我乖 :smile_o05::smile_o05::smile_o05:
我真係乖乖喵黎架 :smile_o05::smile_o05::smile_o05:

想聽下你把聲可以有幾嗲....

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2014-7-10 07:38 PM 發表 查看引用來源

要我唔擔心..你要做D野令我放心..啵..哈
你想喵喵做D 咩野呢? :smile_o05::smile_o05::smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆