上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.5k

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-10 02:15 PM 發表 查看引用來源
又要做道德撚又想做淫棍,同個啲有得玩叫埋我但我接受唔到自己老婆俾人攪law有咩分別!!!!其實真係鐘意玩呢啲既人係唔想攪人老婆,只係想睇下自己老婆俾人攪!

http://i.discuss.com.hk/d/ima ...
絕對認同.....

可以識多啲朋友交流下~

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-10 02:25 PM 發表 查看引用來源
是關我自己都係一個鍾意睇自己老婆同人攪野既人,但大部份人都會覺得有病,但其實我好想講,有人鍾意睇4仔就得,我鍾意睇自己老婆攪野就唔得,加上我係鍾意上網搵同好分享,關人差事咩,唔鍾意咪咪鬼睇囉,你唔係有興 ...

不過我就鍾意攪人家的老婆,正所謂別怪兄弟不是人,只因嫂子太迷人。

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-10 02:25 PM 發表 查看引用來源
是關我自己都係一個鍾意睇自己老婆同人攪野既人,但大部份人都會覺得有病,但其實我好想講,有人鍾意睇4仔就得,我鍾意睇自己老婆攪野就唔得,加上我係鍾意上網搵同好分享,關人差事咩,唔鍾意咪咪鬼睇囉,你唔係有興 ...
我要為師兄鼓掌!

引用:
原帖由 Serigo 於 2012-10-10 14:31 發表 查看引用來源
可以識多啲朋友交流下~

想搵埋你o地一眾同好出黎交流, 但我未夠分pm人.

所以我打算開個msn群、搵我地呢啲志同道合既人傾計

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-10 14:35 發表 查看引用來源

Very good idea indeed !!!

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-10 02:35 PM 發表 查看引用來源

支持

引用:
原帖由 soap 於 2012-10-10 02:33 PM 發表 查看引用來源
不過我就鍾意攪人家的老婆,正所謂別怪兄弟不是人,只因嫂子太迷人。

我d兄弟又係咁話喎.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆