上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.6k

妳太識嘆了:smile_o01:
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-12 09:13 AM 發表 查看引用來源
Good morning!

今日叫老公起身的方法比較特別!

就係一口一口含佢jj  含到morning burst.  Hehehe

support!!!

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-11 10:53 PM 發表 查看引用來源

trying my best to be good wife la.................
yes of course, you are a good wife in all aspects, i love it

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-12 09:13 AM 發表 查看引用來源
Good morning!

今日叫老公起身的方法比較特別!

就係一口一口含佢jj  含到morning burst.  Hehehe

very good, so any morning Q ?

引用:
原帖由 hongkongken 於 2012-9-12 01:10 PM 發表 查看引用來源

very good, so any morning Q ?
今日費事老公太累,所以只係我的嘴忙左一朝早

引用:
原帖由 normanlee 於 2012-9-12 12:51 PM 發表 查看引用來源
support!!!
多謝!

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-12 05:06 PM 發表 查看引用來源

you are such an excellent and caring wife

妳唔身苦嗎,嗰晚先同阿力,Batty玩完????
引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-12 05:06 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-9-10 11:32 PM 發表 查看引用來源
我地走左去屋企附近食火鍋
上海的四川麻辣火鍋真系好正
又麻又辣,好過癮
我們叫左半打啤酒(suntory) 有d 淡
邊飲邊食。。。。
我坐地就學一般女仔,叉開對腳
拉起條裙到大比妹妹前面坐,其實咁樣坐又幾舒服
...
good sharing, i am stiff now

引用:
原帖由 792 於 2012-9-13 10:10 AM 發表 查看引用來源
妳唔身苦嗎,嗰晚先同阿力,Batty玩完????
sex is for fun.... 點會辛苦呢!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆