上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.9k

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 04:40 PM 發表 查看引用來源
問過我有無諗過追佢囉!
呢條問題,N年前我都俾人問過
不過我想知你個答法姐.....

引用:
原帖由 LOVEF 於 30-1-2012 03:36 PM 發表 查看引用來源
得意既男仔係點??:smile_41::smile_41:

係未肥頭 dup 耳就係得意…

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 30-1-2012 04:42 PM 發表 查看引用來源

呢條問題,N年前我都俾人問過
不過我想知你個答法姐.....
咁我想知你果陣點答?

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 04:43 PM 發表 查看引用來源

係未肥頭 dup 耳就係得意
唔係「賊佬鍾意」咩?:smile_13:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 30-1-2012 04:45 PM 發表 查看引用來源

唔係「賊佬鍾意」咩?:smile_13:
唔知哦…可能係掛…仲要肚滿腸肥個隻!

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 04:44 PM 發表 查看引用來源
咁我想知你果陣點答?
類似問題有兩個女既問過我兩次:

第一個係一個我暗戀對象托人問我
因為一直呢位小姐對我都有點若即若離
問之前一日呢位小姐又打電話黎叫我以後唔去搵佢
我就好老土咁俾左個我而家都認為係非常錯,但無得揀既答案:
「以前無,而家無,將來唔知」

第二個係一個我朋友既女性朋友
識佢第一分鐘時,知佢因發現男友出去ons而鬱鬱不歡
幾個鐘之後,佢因為我問既兩條「自答題」,決定分手
之後ICQ俾人抄牌
之後約食飯俾人問:你咁關心我,有無諗過追我?係唔係鍾意我,定係純粹出自朋友既關心
我就俾左個好D既答案佢:「一半半啦......」

但如果你宜家問我係同樣既情況
俾人問條同樣既問題
我會答:「唔知喎....唔知呀.....唔好問啦......」
(喂!你地D女仔十個有九個都係咁答D男仔啦!抄你D咋喎!)

咁..t 同 w 都幾好眼力..:smile_o03:
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-1-30 16:29 發表 查看引用來源

我知!就係「憂鬱」!

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 04:55 PM 發表 查看引用來源
唔知哦…可能係掛…仲要肚滿腸肥個隻!
咁真係要問吓d女仔先知啦.......:smile_30:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 30-1-2012 04:56 PM 發表 查看引用來源

類似問題有兩個女既問過我兩次:

第一個係一個我暗戀對象托人問我
因為一直呢位小姐對我都有點若即若離
問之前一日呢位小姐又打電話黎叫我以後唔去搵佢
我就好老土咁俾左個我而家都認為係非常錯,但無得揀 ...
睇黎你對佢地2個都無乜意思咁波!

咁ching 你點答呀? 呢d 問題真係要好小心答, 但好明顯佢都摸緊你底.
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-1-30 16:40 發表 查看引用來源

問過我有無諗過追佢囉!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆