上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
952  67.0k

引用:
原帖由 wataru 於 2006-6-11 20:38 發表

size=3]拖住先﹐一定要食呀。靚上海妹唔好浪費呀
希望啦.........................:')

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-11 20:17 發表

有個好靚的上海妹add我, 點算好???? 仲要係我杯茶! 點算點算!!!
點算~~~`我lo
我幫妳試食,食完話番比妳聽好唔好味 lor:smile_39:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-12 00:19 發表

點算~~~`我lo
我幫妳試食,食完話番比妳聽好唔好味 lor:smile_39:
你見我唔post張相出黎就知咩事啦!

引用:
原帖由 bbbccc7070 於 2006-6-11 21:26 發表
睇唔到 wo

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-11 23:36 發表

最慘係我剛剛FORAMT左部機,又無BACKUP D HISTORY...:smile_27:
慢慢問~~~問下問下就會有d記憶嫁啦~~
我成日都係咁嫁啦

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-12 00:20 發表

你見我唔post張相出黎就知咩事啦!
呵呵~~~唔post
係比自己由吃阿馬~~~呵呵

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-12 00:24 發表

呵呵~~~唔post
係比自己由吃阿馬~~~呵呵
有個26歲qq應該食得,不過真係唔敢一個人去布吉, 你有冇興趣

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-12 00:26 發表

有個26歲qq應該食得,不過真係唔敢一個人去布吉, 你有冇興趣
我都有個布吉~~`不過係我叫佢出來見我的
有好野食我一定要試下啦~~~
c兄妳點解唔叫佢出來比妳食呀~~

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-12 00:29 發表

我都有個布吉~~`不過係我叫佢出來見我的
有好野食我一定要試下啦~~~
c兄妳點解唔叫佢出來比妳食呀~~
都話家有老虎, 冇咁易去玩! :')

而家同徒弟仔傾緊感情問題, 我都同佢講:「尼樣野我不得不承認我弱,同時間唔可以有兩條女存在!」

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-12 00:32 發表

都話家有老虎, 冇咁易去玩! :')

而家同徒弟仔傾緊感情問題, 我都同佢講:「尼樣野我不得不承認我弱,同時間唔可以有兩條女存在!」
咁係因為妳怕傷害到妳香港果個姐~~`

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆