上一頁下一頁
發新話題

喜愛被強暴(相 PG 44, 61)

收藏  |  訂閱
1.1k  172.1k

之前仲有啲嘢未寫完嘅,呢! Parlo 同Daniel呢!同佢地倆個做完之後,睇吓侗鐘,撞鬼囉,4點半,扑咗成個鐘,倆隻野Parlo瞓咗喺sofa, Daniel就同我喺張床,一輪搏鬥成身汗,衫褲底底全部喺哂地下,唔得沖個涼先!沖到咁上下,一個龐大身影在外面小便。一睇就知係parlo, "the"咗都仲咁勁,佢見到我就情不自禁咀起上泥。我諗都唔諗pull him for shower. 一路”劣”住佢小弟弟,洗乾淨嘞,就用我嘅小咀含住佢小弟弟,含咗冇2分鐘,佢6嘢已經青筋暴現,好惡呀!跟住我突然心生一計,對住佢話:”What u doing here? Oh! No! I give u all I have in wallet, pls dun rape me, pls! Help, help! ...." Parlo都知道咩事,好配合咁鍊住我條頸講”I dun want anything but you. Little bitch!" 之後佢6嘢離開我咀仔,將我推出bath tube, 我擘大大脾雙手gum住洗手盤,”yip"一聲,佢6嘢督咗入去。 扑街屌得好勁同好快,我扮喊同help佢仲更加落力屌,突然間佢停咗幾秒,之後又突然一插,我慘叫一聲,然後又停一陣,又再一挺,呵!我又失聲嗌咗一嘢。之後佢又發狂的屌我插我,插多一陣,feel到佢要出嘢,我仲有一點清醒,我用僅餘的氣力推開他,然後將佢6嘢對住我塊面,射咗喺我塊面,之後再含多一陣。
之後,睇吓個鐘,凌晨5點半.......:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 Gab15 於 2011-8-1 11:22 AM 發表 查看引用來源
好奇想問下co姐鐘意玩乜做愛體位呀?

站立式,狗仔。

[quo te]原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:46 AM 發表 查看引用來源
[/quote]

早晨

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:44 AM 發表 查看引用來源
之前仲有啲嘢未寫完嘅,呢! Parlo 同Daniel呢!同佢地倆個做完之後,睇吓侗鐘,撞鬼囉,4點半,扑咗成個鐘,倆隻野Parlo瞓咗喺sofa, Daniel就同我喺張床,一 ...
顏射^_^美白mask

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:46 AM 發表 查看引用來源
good,可以插得深
站立狗仔推,仲可以捉住雙手大大力推

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-8-1 11:52 AM 發表 查看引用來源

good,可以插得深

咁你又鍾意咩姿勢先?:smile_o10:

Good!原來你鐘意被插得入深d呀!
引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 11:46 AM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-8-1 11:52 AM 發表 查看引用來源

good,可以插得深

英雄所見略同
我最愛

引用:
原帖由 coconut1979 於 2011-8-1 02:02 PM 發表 查看引用來源

咁你又鍾意咩姿勢先?:smile_o10:
因應地點啦
地點唔同,都好大分別
其實普遍都like男上多D,而且男上既變化亦大好多

引用:
原帖由 謝利。路飛 於 2011-8-1 02:22 PM 發表 查看引用來源

因應地點啦
地點唔同,都好大分別
其實普遍都like男上多D,而且男上既變化亦大好多

My bf mostly say " I like the woman on top." :smile_o05:

:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆