上一頁下一頁
發新話題

◇◆SP物語-----(二)小惡魔與Angel◇◆ p.68 戲院做愛 [[p.91 p.84 誘人的透視睡衣]]

收藏  |  訂閱
1.5k  140.5k

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-12-5 10:45 PM 發表 查看引用來源

你又講得o岩喎,
sp除左大肚要負責,無咩需要負責架啦喎﹗
仲唔一定會負責架喎:smile_42:

引用:
原帖由 Kana! 於 2010-12-5 22:52 發表 查看引用來源

仲唔一定會負責架喎:smile_42:
的確呀.....
所以搵個咩sp自己諗﹗
但angel佢呢方面無問題既﹗

引用:
原帖由 ~MMM~ 於 2010-12-5 10:41 PM 發表 查看引用來源

唔會....
但係我會主動去問
我唔會好似你甘一開始就圍起圍場
仲有,我同mid係情侶
我攬佢係應該嫁,因為我地之間0既關係係一個承諾,要負責嫁
但係妹妹,一開始你就應該知sl / sp0既定位,乜呢d關係上面要講 ...
我不是沒主動問人。
我並非盲目相信什麼,我相信我自己看到體驗到的事,但不代表我不聽其他人講的話。
我從來都知道SP的定位,沒有迷失過,可能在這點上大家有所誤會。

引用:
原帖由 viviyyu 於 2010-12-5 22:33 發表 查看引用來源
只要angel冇損失$就得啦
$$$$$$$$$$$$$$$$$ 唔係大晒架 .  

if 一個女仔好好地..  
唔多唔少付出左少少感情
but俾人cheat 感情.. cheat 錢. 咁點

maybe你仲細個la ....   唔係話無呃錢就ok..
如果一個女仔真心付出..   
你叫一個女仔有幾多時間先可以企得番起身 ??????????

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-12-5 10:54 PM 發表 查看引用來源

我不是沒主動問人。
我並非盲目相信什麼,我相信我自己看到體驗到的事,但不代表我不聽其他人講的話。
我從來都知道SP的定位,沒有迷失過,可能在這點上大家有所誤會。

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...
既然你甘講,good luck

大家冷靜 d, 如果大家為天使好, 知情人士何不 pm 天使呢

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-12-5 22:54 發表 查看引用來源

我不是沒主動問人。

http://i1.hk/d/images/r10/mobile ...
你咪體驗到佢做到好care 你 .. 唔會打擾你同正印既生活  
出到來咪有lover feel~~   
話晒佢都唔係o靚仔啦
佢俾到一種好"大人"feel 你

咁咪中招la  呢度大把女奶晒呢d手段la

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 10:55 PM 發表 查看引用來源

唔多唔少付出左少少感情

maybe你仲細個la ....   唔係話無呃錢就ok..
你 ...
完全認同
女仔0係感情上受過傷,係好難企返0係身
倒返轉,更加容易0係下一段感情度受傷
因為太希望有人錫
只要有人俾少少疼錫0既行為就會好投入:smile_35:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-12-5 22:55 發表 查看引用來源

唔多唔少付出左少少感情

你 ...
到目前為止,angel同我講佢係無俾感情既,
相信佢地只係為性愛既姐,無野既﹗
不過如果
angel無男友就難講囉﹗

引用:
原帖由 DT1821 於 2010-12-5 11:01 PM 發表 查看引用來源

到目前為止,angel同我講佢係無俾感情既,
相信佢地只係為性愛既姐,無野既﹗
不過如果
angel無男友就難講囉﹗
乜根據angel 0既言行,你真係覺得無感情咩??
或者我都係女仔
我好明白女仔只係捍衛維護對自己重要0既人
0個個人愈重要,行動會愈激動愈堅持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆