上一頁下一頁
發新話題

故仔一個 睇完算數 ( 叫做打完 ) 永遠都會懷念妳的我( 真心架)

收藏  |  訂閱
871  56.0k

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-26 11:58 PM 發表 查看引用來源

邊個搭上你....真係要為她們祈禱:smile_o06:
少女的祈禱:smile_o06:

祈求天地放過一雙戀人
怕發生的永遠別發生
從來未順利遇上好景降臨
如何能重拾信心

我唔明妳點解咁講:smile_o03:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-26 11:58 PM 發表 查看引用來源

你有咁既本事咪試下黎囉...............:smile_o11:
你永遠死亡,高潮日日來:smile_47:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-27 12:01 AM 發表 查看引用來源

點解到左而家, 你仲要問我呢條問題 ??????????????
我想死都死得明白 :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-27 12:03 AM 發表 查看引用來源

少女的祈禱:smile_o06:

祈求天地放過一雙戀人
怕發生的永遠別發生
從來未順利遇上好景降臨
如何能重拾信心

我唔明妳點解咁講:smile_o03:
曾經有幾個人都話過我...好難捉摸....

我唔太明...

但我覺得呢4個字可能可以形容你~~:smile_o10:

岩岩有條女打比我.............:smile_o06:

一打黎問我係邊  :smile_o05:

我話 ( 關妳q 事呀 ):smile_30:

跟住佢話咩話

我話  (關妳q 事呀)          佢收左線:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 tuenlong 於 2010-11-27 12:03 AM 發表 查看引用來源

你永遠死亡,高潮日日來:smile_47:
成日叫你學好d 中文架啦.........:smile_39: :smile_39: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-27 00:04 發表 查看引用來源

我想死都死得明白 :smile_o06: :smile_o06:
我邊捨得你死呀  :smile_o06::smile_o06:

點解同你傾左咁耐, 你都係唔明白我對你係點

引用:
原帖由 gum717 於 2010-11-27 12:08 AM 發表 查看引用來源

成日叫你學好d 中文架啦.........:smile_39: :smile_39: :smile_30:
吊尻你.............

引用:
原帖由 chunchun223 於 2010-11-27 12:05 AM 發表 查看引用來源

曾經有幾個人都話過我...好難捉摸....

我唔太明...

但我覺得呢4個字可能可以形容你~~:smile_o10:
妳係水星人   女人係水做

我係火星人   因為我係消防員 gum gum :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-11-27 12:09 AM 發表 查看引用來源

我邊捨得你死呀  :smile_o06::smile_o06:

點解同你傾左咁耐, 你都係唔明白我對你係點
因為我蠢         :smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆