上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 24

收藏  |  訂閱
2.3k  43.8k

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-22 11:48 AM 發表 查看引用來源

你好師兄.....仲未食午飯?:smile_o15:
你好..........正在享用......

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-22 12:00 PM 發表 查看引用來源

係呀, 食飽飽去行下公園食月餅咁 :smile_35:

你有咩節目呀
刀冇乜! 如冇雨落就陪仔落公園玩吧

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-22 11:55 AM 發表 查看引用來源

高總中秋節快樂:smile_o06:
輝仔........大家咁話..........

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-22 11:57 AM 發表 查看引用來源

高總來巡視下呢區嘅業務呀:smile_38:
唔好咁講.......同一些新知舊雨......聊聊天而已.............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-22 12:10 PM 發表 查看引用來源

你好..........正在享用......
一路食飯一路上網....有礙消化:smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-22 12:09 PM 發表 查看引用來源

先陪家父吃飯.......再往秘書家賞月.........
哈哈! 這樣就好吧...有一個陪在身邊過佳節

各位午安:smile_38:好耐冇上來, 祝各位有如月滿中秋,生活圓圓滿滿,幸福快乐,

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-22 12:14 PM 發表 查看引用來源

一路食飯一路上網....有礙消化:smile_o06:
不想外出......留在房間........望望海.......都未曾不是壞事........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-9-22 12:29 PM 發表 查看引用來源

不想外出......留在房間........望望海.......都未曾不是壞事........
中秋節快樂,,,

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-22 12:02 PM 發表 查看引用來源

冇可能! 大節前一定要上班的
m到點返工呀...:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆