上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.5k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 03:25 PM 發表 查看引用來源

企只是身同感受啫~歌詞都幾腰心腰肺架~:smile_38:  
禾都成日唱呢首架~~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:25 PM 發表 查看引用來源

十年一覺揚州夢, 贏得清樓薄倖名   :smile_30: :smile_30: :smile_30:  
落魄江湖載酒行~楚腰纖細掌中輕~:smile_34:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:27 PM 發表 查看引用來源

那夜我喝醉了~~拉著你的手~~胡亂地說話
只顧著自己心中壓抑的想法~狂亂的表達~:smile_38:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-3 03:27 PM 發表 查看引用來源

叫左你演醉咪亂講粗口架啦~:smile_o01:
禾飲醉先會唔講粗口架~~仲變到巧有文采添喎~:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:34 PM 發表 查看引用來源

禾飲醉先會唔講粗口架~~仲變到巧有文采添喎~:smile_30:
係呀...:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 03:14 PM 發表 查看引用來源
今日屎左咪好唔甘心?:smile_41:
里好想我屎嗎:smile_o04:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 03:36 PM 發表 查看引用來源

里好想我屎嗎:smile_o04:
有翼既巨型海馬:smile_o01:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-9-3 02:46 PM 發表 查看引用來源

未呀, 等星期六日有時間先去銀行過數比企
V兄,能夠幫忙別人係自己一種福氣,人與人之間的交往亦好微妙,今日你的援手,在任何角度她都會感激妳的 (我由始至終對她看法比較正面)
再說喝一個晚上就把這個錢花掉....少買兩場也可以省回來的.:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 03:34 PM 發表 查看引用來源

只顧著自己心中壓抑的想法~狂亂的表達~:smile_38:  
如果那天你不知道我喝了多少杯~~你就不會明白你究竟有多美~~我也不會相信

第一次看見你~~就愛你愛得那麼乾脆  :smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:28 PM 發表 查看引用來源

禾都成日唱呢首架~~:smile_38:
我們當年就是唱著呢d歌長大的~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆