上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.2k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-9 01:55 PM 發表 查看引用來源

乜咁正架 :smile_30::smile_30:
抵架

都賠9成

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:54 PM 發表 查看引用來源
唯有係咁.....但有好多案例一次起锚....成300萬貨
你係老細 ????

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-9 01:51 PM 發表 查看引用來源

真係有用嗎? TDC成日叫我去聽, 不過我地唔會放數比新客, 所以冇咩深研呢個信保...
生意好難做....宜家利潤有幾多....搵間屋博幾個橙:')

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:57 PM 發表 查看引用來源
生意好難做....宜家利潤有幾多....搵間屋博幾個橙:')
博唔過

多多少少要企 TT幾成

呢幾年見好多行家起錨 :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:54 PM 發表 查看引用來源
唯有係咁.....但有好多案例一次起锚....成300萬貨
300萬唔細數, 就算熟唔怕佢走, 萬一佢拖, 你收佢錢都幾頭痕 :smile_22:

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-9 01:57 PM 發表 查看引用來源

你係老細 ????
响上面個個都咁叫.....其实唔算

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:57 PM 發表
怕什麼......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 01:57 PM 發表 查看引用來源
以前好景, 做一件賺一件, 而家晚晚OT做到死下死下只係賺得少少, KEEP住間廠有野做已經好好喇 :smile_o03:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-9 01:59 PM 發表 查看引用來源

300萬唔細數, 就算熟唔怕佢走, 萬一佢拖, 你收佢錢都幾頭痕 :smile_22:
抓到出哂血....但始終都要比企出貨....張單己經遲哂啦

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-9 02:00 PM 發表 查看引用來源
响上面個個都咁叫.....其实唔算
我意思係:

你打工 就問準老闆 唔好自己咩

自己錢就唔好博

最少叫企 落番D DEPOSIT (TT)

或者斬開幾個SHIPMENT

第一LOT豪比企

之後收多錢 發幾貨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆