上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.9k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-19 12:50 PM 發表 查看引用來源

如果是漂亮,但農村出身,,,一定會比龍兄叫佢單腳企

又或者轉世做乳牛

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:47 PM 發表 查看引用來源
希望下輩子做個漂亮女子,做男人太累了
可是做了個醜八卦既話, 真系衰左做男人喎.... :smile_13:

呵呵...今朝咁好笑~~~有位貓太女仔來呢度一齊講沉船~~

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-5-19 01:02 PM 發表 查看引用來源
呵呵...今朝咁好笑~~~有位貓太女仔來呢度一齊講沉船~~
貓太太係好野泥架....企响女人版出沒多

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 01:01 PM 發表 查看引用來源

可是做了個醜八卦既話, 真系衰左做男人喎.... :smile_13:
所以強調要做漂亮的女人,不然的話......:smile_o02:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 10:10 AM 發表 查看引用來源
van仔:smile_38: :smile_38: :smile_38:
龍兄 :smile_o09:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 10:13 AM 發表 查看引用來源

不相愛你都吾想走在一起啦....:smile_38:

即是在一起是比相愛還要高一點的.

你見到個美女你可能會好喜歡, 但可能某d原因你會發現她未必是可以跟你永遠在一起的那個.

有些可能普通一點, 性 ...
同埋我成日都會咁, 有咩唔開心就會好想快d返屋企見到佢, 佢會聽我伸, 以前間唔中一次去玩, 比錢之餘又得不到想得到的, 就會覺得都係佢最好 :smile_o03:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-19 10:15 AM 發表 查看引用來源

脹面數字啫,我依家等緊牛三,倒嬴廿萬,到時可以請班兄弟去威:smile_o12:
我要試4p , 謝謝龍兄 :smile_o09:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-19 12:24 PM 發表 查看引用來源

你見到貓太,個人好high wow,有芧充血呀,得閒去捐血或,,捐,,

比人讚,吾多吾少都會HighHigh地:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:27 PM 發表 查看引用來源
沒事間招呼她,上星期和她野完後翌日她叫我去逛街,我推說要回去賭馬她馬上面露不悅,之後我留下幾百元叫她自己去買.  也許是自己找借口吧,反正是熱情己退,所以拜拜
咁咪得番飯盒囉:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆