上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 05:09 PM 發表 查看引用來源

j細無愛做.....
舌細無鴨做...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-11 05:12 PM 發表

買股票最緊要有得守,不用急錢便好了:smile_44:
財不入急門.......:smile_38:

3441 CEO 唔該出來比個建設性交代大家丫
引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 05:03 PM 發表 查看引用來源
由於市況大幅波動,新股3441-HK將押後招股。

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-5-11 05:30 PM 發表
3441 CEO 唔該出來比個建設性交代大家丫

佢潛左水......:smile_42:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-11 05:03 PM 發表 查看引用來源
由於市況大幅波動,新股3441-HK將押後招股。

研究生,我想問你點解妓女叫做雞既:smile_38:

我琴日仲話要大dup添@@
好彩我只系開左張胸頭豬票啫,哈哈
引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-11 05:35 PM 發表 查看引用來源

佢潛左水......:smile_42:

你地有冇睇下面的"女友背着我做了两年小姐"的狼狗故事..好感人的:')

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-11 05:40 PM 發表 查看引用來源

研究生,我想問你點解妓女叫做雞既:smile_38:
食左成廿年,真係唔知道

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-11 06:03 PM 發表 查看引用來源
你地有冇睇下面的"女友背着我做了两年小姐"的狼狗故事..好感人的:')
好長,冇心機睇,不如你講比我聽大概講咩呢:smile_o09:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-11 06:17 PM 發表 查看引用來源

好長,冇心機睇,不如你講比我聽大概講咩呢:smile_o09:
:smile_o16: 有一對男女一起住.大家刀有工作,但男的不知女友出來做.大部份支出刀又女出.佢只對男說這一世最愛的只有他和常說工作做到好累..之後處了錢就開時裝店.還賺到錢.之後有次在KTV撞到佢老婆.就....好長:smile_o16: 冇時間寫啦:smile_o03: 自已睇吧.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆