上一頁下一頁
發新話題

調教培慾-----(全)

收藏  |  訂閱
2.2k  189.6k

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 10:39 PM 發表 查看引用來源

哈哈,通常這幾天來的時候
我之前的女朋友都會比較辛苦
因為要多來幾次
不過現在單身中,就要辛苦"五姑娘"了:smile_o05:

之前我也不知道我會有這樣的日子
是我的ex跟我說我有這樣的情況
我沒經驗,所以不太明白你們的經歷:smile_o16:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 10:54 PM 發表 查看引用來源

意外的事情難說呢
特別是你仍然在發育期
很多時身體也會有突然的狀況,加快/減慢
所以也要多加小心哦^^
對呀對呀,這樣的避孕方法,總覺得有些危險:smile_o16:

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 10:47 PM 發表 查看引用來源

其實觀察分泌液加算日子加用套應該都已經很安全了…我危險日才用套的

其實有時真係冇得計...因為好多因素會影響到(之前bio學過下..)
最緊要係唔好射入去..咁其實都ok o既..

不過講真果句..唔戴真係high好多:smile_47:

引用:
原帖由 mmoomoon 於 2010-5-10 11:04 PM 發表 查看引用來源

其實有時真係冇得計...因為好多因素會影響到(之前bio學過下..)
最緊要係唔好射入去..咁其實都ok o既..

不過講真果句..唔戴真係high好多:smile_47:
可能我比較準啦,起碼到現在也沒事…
其實用套可以持久點,我略嫌現在的男友不夠持久…………………

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 11:10 PM 發表 查看引用來源

如果覺得唔持久咪叫佢用套囉
不過你都應該會無咁好feel

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-5-10 11:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈,因為你太捧了呀,你就體諒他一下呢...!

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2010-5-10 11:13 PM 發表 查看引用來源
如果覺得唔持久咪叫佢用套囉
不過你都應該會無咁好feel
男生用套和不用套會有大分別
不過根據我的ex說,我用和不用也沒有分別
這到底是什麼道理呢:smile_o14:

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-5-10 11:16 PM 發表 查看引用來源

男生用套和不用套會有大分別
不過根據我的ex說,我用和不用也沒有分別
這到底是什麼道理呢:smile_o14:
係囉.......我條女都係咁話
佢唔覺有分別
不過我就覺得好大分別:')

引用:

其實我覺得唔套會粗好多硬好多..起碼我係..

不過因為可能直接接觸..個頭係會敏感好多:smile_47:

我就好持夠啦..次次女朋友都話我好耐

我個女仔比我渣下個波都話痕到Pk,系甘尖叫.r佢大脾又叫.勁無引

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆